ebz09 Alyask iste asil kendi sac rengike uyguladim o sonuc oldu belkide sarili bi rnek uyguladim Ustune boyaboya derken tekrar o rengi yakalayamadim suan kendi sacima dondu😣 Ya bide merak ediyorum oglum 9 aylik emziriyorum.ben nezaman boyayabilirimmm😂
Singlemom Serrase bana doğumdan sonra aşırı yıpranmış saçlar için maske yada serum önerirmisiniz keratinli mi alsam marka yada ne kullanmak lazım işe yarar bişey gidemiyorum malum mahvoldular 🙏🙏
Kusannesi Serrase ayy canım bana söylermisim gerixekalı bir kadının zorla kestiği kahküllerimi nasıl uzatabilirim😭😭😭
Canimbebegim Serrase ayni dertten bend emuzdaripim iple aldiriyorum bunun icin hatta ya cok cikiyor bende epilasyon yaptirdim daha once ama tuyler fazlalasti bitmesi gerekirjen sence napmaliyim boyle azaltan birsey yokmu
Deletedmom814 Serrase Benim saçlarıma olur mu peki siyah boya olduğu icin acıcı işleminde yanmaz dimi
Serrase Deletedmom814 fazla siyah geçmişin yok anlattığın kadarı ile iki yıl kadar da boyama yapmadiysan zaten siyah boya uçlara inmiştir kestirip hiç açmaya bulaşmadan boyayabilirsiniz