AsilZeynepp Deletedmom4444 hi bide haribo koymuslar yanina tatli yiyip tatli konuşalım diye heralde 😀😀😀😀
BARTUMOM Deletedmom4444 iptal etmeyin eğer ellerinde ürün yoksa size göndermezlerse özür niyetinde hediye çeki gönderiyorlar ve paranızı iade ediyorlar siz birsey yapmayın
Deletedmom4444 BARTUMOM Satıcı dukkandaki tun urunlwri kaldirmis suan ikilemdeyim halilar baya uygun cunki gelirse cok sevinicem.
Nurhan_Doruk Deletedmom4444 eğer hazırlanma aşamasına gecmediyse siparişi iptal edebilirsiniz. Geçtiyse de belli bir süre içinde gelmezse trendyol çağrı merkezi ile görüşebilirsiniz çok yardımcı oluyorlar
Deletedmom4444 Nurhan_Doruk Ya asiri ksrarsiz kaldim iptal edip etmemekler cunki baya uyguna geldi halilar gelme ihtimali ya varsa die 😁
Domino Deletedmom4444 Bazen firmalar yanlis fiyat yazabiliyor bi cok kişi saskinlikla hücum ediyor firma da siliyor ürünleri tekrar yüklüyor. musteri temsilcisi ile görüşün yardimci olurlar. musterinin yaninda olan bi uygulama trendyol
Domino Deletedmom4444 sanirim 00.00 a kadar hizmet veriyor musteri temsilcisi yazabilirisniz uygulamadan 😆
esraskrdn Deletedmom4444 Bende sizin gibi hali aldım. Eğer gelmezse onlar tarafından iptal edilirse ya da yanlış ürün gönderilirse size indirim kuponu veriyor Trendyol. Merak etmeyin dolabdirilmazsiniz. Bekleyip görelim gelecek mi 😊
Deletedmom4444 esraskrdn Ya bugun mu aldınız 🙈Epey uyguna geldi insallah gelir.Satici tum urunleri kaldirmis ondan korktum
esraskrdn Deletedmom4444 Kaldırsın o önemli değil. Zaten para satıcıya direk geçmiyor. Ürün gonderim sürecinde Trendyol kendi hesabında tutuyor iade vs olursa diye. Dün almıştım gelmezse kuponumuz olur nasip😊
tostosoglum Deletedmom4444 keşke iptal etmese idin sen iptal edince onlara bişey olmuyor ama iptal etmezsen mecbur göndermek zorundalar göndermez veya kendileri iptal ederse tredyoldan yüklü bir ceza yiyorlar
Deletedmom4444 tostosoglum Ya 20 bin tl zarardayiz iptal etmezsek cok kotu olcak falan dedi bende uzuldum
Gizembickici Deletedmom4444 sizi nasil aradi satici cok merak ettim 🤔 ben de trendyolda satıcıyım hic bir müşterinin ne mailine ne telefon numarasina ulaşmam mümkün degil🤷