fernweh Deletedmom4444 ben dolandırıldım diyebilirim aldığım terlikle alakasız bi terlik yollamışlardı, yorumları iyi okuyup güvenilir satıcılardan almak gerekiyor
Gizembickici Deletedmom4444 sizi nasil aradi satici cok merak ettim 🤔 ben de trendyolda satıcıyım hic bir müşterinin ne mailine ne telefon numarasina ulaşmam mümkün degil🤷
Deletedmom4444 Gizembickici Bilmiyorum ki bende esimde dedi bu simdi 100 musteri olsa hepsini ariycak mi die.Bide aksam aradilar bende neye ugrsdigimi sasirdim acikcası.O an benim yuzumden madur olmasinlar die iptal ettim.
Deletedmom4444 esraskrdn Evet ya benimkiler de iptal oldu .Hic umudum yoktu zaten keske gelseydi.Bana da 25 tl ve 10 tl iki kupon yatmiş
esraskrdn Deletedmom4444 Ben iptal edilir 25tl kupon gelir diyerek almıştım zaten gelme ihtimali görmüyordum. Kızımın doğum günü süslerini çok uyguna almış oldum🙈 Başka ihtiyacını karşılar insallah😊
Deletedmom4444 esraskrdn Sevindim sizin adınıza ☺️Ben de iste bi umut 😂Yoksq o kadar uyguna halı almak mucize olurdu