Deletedmom4444 nneslihan Yok canım ya ne zamandir halı istiyordum fiyatlarıda oyle gorunce anca evin yerlerini olcmek geldi aklima 🤦♀️
agustos_bocegim Deletedmom4444 trendyoldan ilk alışveriş yaptigimda bende dolandirildimmi diye düşünmüştüm alışverişimi yaptım 10 15 gün oldu hala kargoya verilmedi aldığım malzeme bende satıcıya sor bölümünden msj atmıştım yoğunluktan dolayı verilmemiş meğer 🤣
-erCansu- Deletedmom4444 niye ediyorsunuz kupon tanımlamak zorunda size 😂 bikere arkadaşımın parasına konmuslardi baya uğraşmıştı geri almak için
Deletedmom4444 -erCansu- Ya esim yanimdaydi bide iyi niyetli konustu zararimiz cok buyuk lutfen abla deyince tamam dedim.Zaten kimseye deme dedi 😂😂
agustos_bocegim Deletedmom4444 bizde çok aceleyiz adamların hiç işi yok gibi biz alınca hemen kargoya verilmesini bekliyoruz🤣
RundownMom Dolandırılmadım ama dolandırılayazdım diyeyim. Kart bilgilerim kayıtlıydı ve kartımla 800 tl lik alışveriş yapılma girişiminde bulunuldu. Ama sonra iptal ettik. Artık kartımı kaydetmiyorum