BARTUMOM Deletedmom4444 iptal etmeyin eğer ellerinde ürün yoksa size göndermezlerse özür niyetinde hediye çeki gönderiyorlar ve paranızı iade ediyorlar siz birsey yapmayın
BeybininAnasi Deletedmom4444 zannetmem dolandırıldığınızı. Trendyol çok müşteri yanlısı bir firma. Eminim açığa kavuşur durum
Nurhan_Doruk Deletedmom4444 eğer hazırlanma aşamasına gecmediyse siparişi iptal edebilirsiniz. Geçtiyse de belli bir süre içinde gelmezse trendyol çağrı merkezi ile görüşebilirsiniz çok yardımcı oluyorlar
Deletedmom4444 nneslihan Sorayim bi ya baya uyguna geldi die sevinmistim 😂Gondermiyorlarsada parami gondersinler.
Deletedmom4444 BeybininAnasi İnsallah halilar baya uygundu insallah hali gondermeselerde parami gonderirler.
Deletedmom4444 Gecende duvar susu almistim satici aradi iptal edermisiniz dedi ettim.Bunlarda arasaydi iptal ederdim
theAna Deletedmom4444 trendyol indirimde çok düşüyormuş fiyatlar satıcılar böyle yapıyormuş hep. Inşallah gelir ürününüz trendyola bildirin mutlaka
-erCansu- Deletedmom4444 niye ediyorsunuz kupon tanımlamak zorunda size 😂 bikere arkadaşımın parasına konmuslardi baya uğraşmıştı geri almak için
tostosoglum Deletedmom4444 keşke iptal etmese idin sen iptal edince onlara bişey olmuyor ama iptal etmezsen mecbur göndermek zorundalar göndermez veya kendileri iptal ederse tredyoldan yüklü bir ceza yiyorlar
Si_se_ta_be Deletedmom4444 Trendyol da kolay kolay dolandırılma olmaz ya olmamalı bence. İnşallah öyle birşey yoktur kargoya verilmiş mi?
nneslihan Deletedmom4444 aynen bir sor bakalım, satıcıyı internetten araştırsaydın bi baktın mı instada sayfası falan var mı
agustos_bocegim Deletedmom4444 trendyoldan ilk alışveriş yaptigimda bende dolandirildimmi diye düşünmüştüm alışverişimi yaptım 10 15 gün oldu hala kargoya verilmedi aldığım malzeme bende satıcıya sor bölümünden msj atmıştım yoğunluktan dolayı verilmemiş meğer 🤣
Edaaa_ Deletedmom4444 trendyolda şöyle bi sistem var sizin ödemenizi 14 gün boyunca kendi hesabında tutuyor trendyol. Hani 14 içinde belki aldığınız ürünü iade edersiniz diye. 14 gün sonra satıcının hesabına geçiyor para. Dolandırılmamışsınızdır yani içiniz rahat olsun.
Deletedmom4444 Eymenduygy A tamam daha bugun aldim.Canli destek hattindna sonra iptal edeyim en iyisi
Eymenduygy Deletedmom4444 siparişlerime girince halı olan siparişin altında siparişimi iptal et yazıyor, otomatik 2 3 güne geliyor paran🙂
Deletedmom4444 Edaaa_ Aa bu cok iyiimis tesekkur ederim valla.Urunleri falanda silince korktum ilk defa boyle birseyle karsilastim
Deletedmom4444 nneslihan Yok canım ya ne zamandir halı istiyordum fiyatlarıda oyle gorunce anca evin yerlerini olcmek geldi aklima 🤦♀️