Cheddar melike54 Mercimekkoftesi Eymenduygy fatma_erva @Zelisblt nneslihan tde_kbr irva Happyturuncu dlk1410 @canana Momsmom theAna JackDaniels LaraCroft @Blackcloud @BeyzaLivaLeyla @Mercimekkoftesi hametan ve kantaron yağı aldım şimdi onları sürücem. İyileşmezse sizin söylediğiniz diğer seçenekleri denerim. Çok sağ olun anneler 🧡🙏
Blackcloud Cheddar Bepanthol baby kesin ve net, bu kadar iddialı konuşuyorum sabah sür akşama yok denecek kadar azalıyor.🤌🏻👌🏻Mustela falan anlamam onuda kullandım ama hiç birşeye yaramadı çöp.
BeyzaLivaLeyla Cheddar kesinlikle bepanthol baby pişik kremi ve sarı kantaron yağı bunların hiç bir yoksa saf zeytin yağı 👌🏻
Cheddar Mom9870 evde desitinde vardı mor olandan tövbe ya iyice yaydı 😶 şimdi hametan aldım bi de sarı kantaron yağı sürcem. Ya koku almıyorum gece kaka yapmış sabaha kadar öyle yapmış çok kötü hissediyorum kendimi ilk defa böyle bişey oldu🥺
Mom9870 Cheddar Ay aslında gece ay olarak büyük çocuklar kaka yapmaz haliyle bakmayız, yani ben bakmam yapmıyor çünkü. Ama bazen dediğin gibi yapmış oluyor kalıyor. İnşallah geçer hemen ılık suyla yıka kurula temiz olsun.
anneyok Hametan bir halta yaramadı. Valla sudocrem çok iyi geldi düzenli her ciste kaka da yıkadım asla silmedim ve kalın bir şekilde sudocrem sürdüm
Cheddar anneyok 2 gündür öyle sürüyorum kalıp gibi açık bırakıyorum bezini öyle dolanıyor ama işe yaramadı sanırım biraz daha ilerlemiş o yüzden hametan denicem sarı kantaronla dönüşümlü sür derdi eczacı
anneyok Cheddar Ay bizimkini görseydin 1 aydır kocaman nokta nokta kadardı hepsi bilmiyorum belki de bize iyi geldi dene bakalım inşallah hemen geçer bir de gündüz hiç Bez takmadım hava alsın diye..
KoalasMom Cheddar Benim oğlumda bir kere oldu aşırı fazlaydı ve sivilce sivilceydi ilerlemişti yani pişik kremi fayda etmeyince doktoru travazol krem önerdi onu kullandık sabah akşam 3 gün, hemen geçirdi 🌸
Tatlican Cheddar bepanthol pisik olmasa bile ara ara sürüyordum 3yil sadece onu kullandim.gecmis olsun canm