Cheddar Merhaba anneler Acil pişik için krem önerisi alabilir miyim? Kızım 24aylık bugüne kadar hiç pişik olmadığı için tecrübem yok. Sudokrem iyi gelmedi pişik aşaması ilerlediği için ne sürebilirim??
Eymenduygy Cheddar pişik aşaması yükseldiyse mantara çeviriyor, mantara döndüreceğini düşünüyorsanız hametan ve travazol kremi elinizin üzerinde karıştırıp sadece yayılan bölgelere sürün. 2. Gün düzeltmeye başlar. Geçmiş olsun🤍
Cheddar Mom9870 evde desitinde vardı mor olandan tövbe ya iyice yaydı 😶 şimdi hametan aldım bi de sarı kantaron yağı sürcem. Ya koku almıyorum gece kaka yapmış sabaha kadar öyle yapmış çok kötü hissediyorum kendimi ilk defa böyle bişey oldu🥺
Cheddar melike54 Mercimekkoftesi Eymenduygy fatma_erva @Zelisblt nneslihan tde_kbr irva Happyturuncu dlk1410 @canana Momsmom theAna JackDaniels LaraCroft @Blackcloud @BeyzaLivaLeyla @Mercimekkoftesi hametan ve kantaron yağı aldım şimdi onları sürücem. İyileşmezse sizin söylediğiniz diğer seçenekleri denerim. Çok sağ olun anneler 🧡🙏
Zelisblt Cheddar canım Hamazinc çok iyi bir krem çok hızlı iyileştiriyor akşam sürsen sabah tertemiz yapıyor Bn çok memnunum.
nneslihan Cheddar hamazinc ve trosyd bu ikisini karıştırıp günde 4 defa sürülebilir doktorumuz öyle demişti ama bizimki çok kötüydü kanlanıyordu 2. Günde geçmişti en son pişik olduğunda hametan da çok iyi gelmişti hemen toparlamıştı
tde_kbr Sarı kantaron yağı. Hiç geçmeyen pişiği geçirdi. Ben de burda görüp denedim. Araştırmanızı tavsiye ederim.
theAna Cheddar açık yara gibi değilse çok az travazol sürün iki güne geçiyor. Bize doktor vermişti pişik ilerlediği zaman kullanıyorum