Narin9 Esra09 bide şu pandemide yapılacak şeymi Allahtan korksunlar ya 1 2 yardım yaptılar misliyle aldılar
Narin9 harley kesinlikle öyle biz 200 250 hadi 300 gelir dedik ama 425 ne şok olduk herkse çok fazla gelmiş çoğu şükredin demiş eşim iyi gelmiş size diye 🙄
Beyziikoo Narin9 Aayyy Allah’ım yarabbim gerçekten haksız kazanç ise haram zıkkım olsun ya. Yazık günah şu paralara bak.
Narin9 Beyziikoo hadi biz neyse de çalışmayan insanlar asgari ücrette çalışanlar napacak yazık günah değil mi onlara 😔
Narin9 Volmine ya biz küçükken 40 50 tl fatura gelirdi çok yakmışız derdi annem gil şimdi şu hale baksana
BenDenizMustafakemalinannesi Bize 120 geldi. Bu ay sanırım 40 günlük fatura bayram tatili sebebi ile geç geldi. Ama tabii zam ve vergiler de etkilemiş 😔
Narin9 Melis84 bi klima bu kadar yakar mı ya bizde çok çalışırdık bu ay ama bilmiyorum ilk defa böyle bi fatura geldi
Melis84 Narin9 klimalar epeyce yakıyor maalesef. Bizde 2 klima 24 saat açık. 3. Klima da günde en az 5 saat çalışıyor. Antalya’da başka türlü de yaşanmıyor ki😔
Yavuzseliminannesi23 Narin9 ay vallah insanlarin maasina 2 kurus zam yapiyorlar 2 katini elektririk sudan vegilerden cikartiyorlar iste cok fazla kullanmadigimiz halde 161 tl geldi. Klima falan acsam kisin Allah bilir kac para gelicek😓
Narin9 Yavuzseliminannesi23 yazık günah ya kışın zor bide çocuk var mecbur açmak zorundasın. Doğal Gaz da pahalı
Narin9 Saafie güzelim ülkeyi ne hale gelirdiler. Eskiden herksin imrenerek baktığı ülkeydi şimdi… Herşeyi covide yordular bakalım inşallah biterse herşey düzelecek mi?
Sinemmmmm Narin9 bizimde su oyle.normalde 35 40 gelirdi simdi 65 70 gelmeye basladi elektrik daha gelmedi bakalim o ne kadar gelecek 19 tl si atik su bedeliymis su kullanim tutari 35 tl ama bunun 40 i vergisi kdv si sunu bunu iste o kadar sacma ki
Narin9 Sinemmmmm maalesef çok fazla vergi alıyorlar. Bi kere bize fatura 140 falan geldi 90 biz yakmışız 50 tl vergi 🙄
Narin9 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi çık çık yazık ya günah. Sanki parayı tomar tomar alıyoruz da bize koymaz bu faturalar
Narin9 1annecik hiç sormak 1 verip 5 alıyorlar. 100 tl fatura geliyosa 50 tl vergi. Bu kafar alınır mı ya
1annecik Narin9 Bu pahalı düzene öyle güzel alıştırdılar ki insanları maalesef sonumuz ne olur bilemiyorum
Narin9 1annecik ebet çıkıp itiraz bile etmiyoruz halbuki hakkımız. 400 500 az mı ya neler neler alınır en basiti oğlumun 3 4 aylık bez parası
VisneliManti01 260 TL klima sabahlara kadar çalıştı ama benim su faturam fazla geliyor 160 TL su faturası mı olur 🙄
Narin9 VisneliManti01 ayy nerde yaşıyorsunuz ki sanırım fazla alıyorlar orda sorun sizde değil. Bide ben bulaşık makinesi de çamaşırda eko da çalıştırıyorum çok su elektrik yakmasın diye
Urazkom Narin9 Geçen ay 180 di🤯 Bu ay ne gelicek meçhul ama iki kat fazla falaan falaaansa eşim çıldırır 😂😂😂😂😬
Narin9 Urazkom maalesef kuzum çoğu kişiye böyle bize fatura da gelmedi kartta yazıyo ödenecekler listelesinde🙄
anne0666 Narin9 elektriği görmedim suyu gördüm ve ben 2aydir evde yokum devlet sağolsun yokluğunu hissettirmiyor 50 ,50 gelmiş 🥴
Narin9 anne0666 sen evinde gibi hisseye diye sana fatura yazıyorlar😂bize kullandığımız halde 50 60 geliyo çok saçma evde olmadığını halde fatura gelmesi