Saafie Narin9 öyle cnm genel herkese çok gelmiş .. maaşın yarısı faturalara gidiyor zaten , Türkiye de yaşamak git gide zorlaşıyor 🤦🏻♀️
Narin9 Saafie güzelim ülkeyi ne hale gelirdiler. Eskiden herksin imrenerek baktığı ülkeydi şimdi… Herşeyi covide yordular bakalım inşallah biterse herşey düzelecek mi?
1annecik Narin9 Maaşlara yapılan zam mı Allah aşkına az bişey milletin ağzına bal çalıyorlar İşte. Kaşıkla ucundan damlatıp kepçeyle geri alıyorlar başka diyecek bir şey yok maalesef
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Narin9 %15 zamla beraber eklediler de eklediler. Ne madwr gelecek bize meraktayım.
Narin9 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi çık çık yazık ya günah. Sanki parayı tomar tomar alıyoruz da bize koymaz bu faturalar
busraaldemir1485 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi O yüzde 15 senin gördüğün canım ondan sonra kaç kere geldi ah bı bilsen on Kerem zam oluyor haberlerde birini veriyorlar 😏
Narin9 1annecik hiç sormak 1 verip 5 alıyorlar. 100 tl fatura geliyosa 50 tl vergi. Bu kafar alınır mı ya
Epifenomen-gkc Narin9 45 gün boyunca evde yoktum. Evde olmadığım zaman gelen fatura 57 lira idi. A++ buzdolabım 32 günde 57 lira elektrik harcamış 😊 inandık mı hayır… İnanılmaz bir zam var.
Winnithepooh Epifenomen-gkc sizin dolap fazla mesai yaptı sanırım 57 tl nedir yani bi dolap için pes🤣
Narin9 Esra09 bide şu pandemide yapılacak şeymi Allahtan korksunlar ya 1 2 yardım yaptılar misliyle aldılar
Narin9 harley kesinlikle öyle biz 200 250 hadi 300 gelir dedik ama 425 ne şok olduk herkse çok fazla gelmiş çoğu şükredin demiş eşim iyi gelmiş size diye 🙄
Beyziikoo Narin9 Aayyy Allah’ım yarabbim gerçekten haksız kazanç ise haram zıkkım olsun ya. Yazık günah şu paralara bak.
Narin9 Beyziikoo hadi biz neyse de çalışmayan insanlar asgari ücrette çalışanlar napacak yazık günah değil mi onlara 😔
Narin9 Volmine ya biz küçükken 40 50 tl fatura gelirdi çok yakmışız derdi annem gil şimdi şu hale baksana
BenDenizMustafakemalinannesi Bize 120 geldi. Bu ay sanırım 40 günlük fatura bayram tatili sebebi ile geç geldi. Ama tabii zam ve vergiler de etkilemiş 😔
Narin9 Melis84 bi klima bu kadar yakar mı ya bizde çok çalışırdık bu ay ama bilmiyorum ilk defa böyle bi fatura geldi
Melis84 Narin9 klimalar epeyce yakıyor maalesef. Bizde 2 klima 24 saat açık. 3. Klima da günde en az 5 saat çalışıyor. Antalya’da başka türlü de yaşanmıyor ki😔