Liona Nurgrvn senin gibi cahilleri es geçmeden, beynindeki ‘ampulleri’ aydınlatmadan rahat edemiyorum. A haber izleyeceğine biraz araştır . Sığ düşüncelerinden arın. Ülkemi, beni ve başkalarını sizin gibi zihniyetler mahvediyor .
Demetbulut Narin9 380 geldi bu ay .. aksam 8.30 sabah 9.30 .. oglen 12.00 14.30 arasi klima calisiyor klima yatak odasinda cunku hergun en az 1 kere bulasik camasir mk. Calisiyor televizyon sabah 7.30 d aciliyo yatana kadar calisiyor ..
Narin9 ARORA ya tabiki 100 150 beklemiyoruz. 300ü bulur dedik ama zaten normalmiş zam yapmışlar biz 300 yaktıysak bunun geri kalan 100 tl vergi oluyo
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi busraaldemir1485 Biliyorum canım dedim ya %15le beraber eklediler de eklediler diye. Daha da gelecekmiş kışa. 😏
Narin9 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi resmen kudurdular 2 yıldır 1 yıl içinde %100 zam yaptılar herşeye
Narin9 Tiredmomy diyecek bişy bulamıyor insan. Gerçekten nereye kadar böyle gidecek. Bize verdiklerini bizden alıyorlar fazlasıyla…
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Narin9 %200 buldu galiba heray %1 arada toplu zamlar vergisi kdvsi ayrı zamlanıyo zaten. 😬 Ne desem bilmiyorum
Sakinee Narin9 kız korkma dün eşim konuşmuş elektrikleri okuyan o çalışanlardan biriyle iş yerlerine normalde 2000falan gelirken orayada. İki katı gelmiş adam abi%35kadar zam geldi tekrar demiş bizim ev elektriği başı çekiyor 891lira 😂😂😂
Narin9 Sakinee ağlanacak halimize gülüyoruz 😂anormallik olduğu belli herkse 2 katı fatura gelmiş. Daha 2 ay önce bişy yakmadığımız halde 160 tl geldi 60 tl vergiydi resmen. Şimdi de zam yaptılar %50 yi buldu zam. Hop fatura 2 katı geldi
Narin9 bayankitapkurdu bizde doğudayız. Herşeyi fazla fazla alıyorlar. Ne yakıyorsak o gelsin ya resmen kendi yaktığımızdan çok vergi ödüyoruz. Bu nasıl vicdandır. Bu faturayı nasıl ödeyecem diye düşünen ne kadar inan var kim bilir
Sakinee Narin9 aman madem İliç katını ödüyoruz aç gitsin klimayı diyor eşimde artık 😂😂 bönümüzdeki ay hedefimiz 1200 1300falan 😂😂😂😂
bir_pasa_annesi Narin9 bilmem genelde öyle bundan önce 17 20 arası gelirdi son aylarda 30 geldi hep bu sefer yükseldi 😂
Narin9 Mom727373 lamba ne yaksın ki uyurken bütün işikları kapatırız biz geceden geceye açılıyor ışıklar
Mom727373 Narin9 eşim elektrik teknikeri bu led ampul konusunda çok hassas. Fırın fön makinası tv çok çalıştığı halde benim elektrik faturam aşırı gelmez hiç
Ogullarinaasikanne Nurgrvn zeka seviyemi olcecek en son kisi sizsiniz uslupsuzlugunuz ve savundugunuz yanlislardan belli👌 o yuzden zekasi geri olan sizsiniz 🤚 ben sizin gibi şükür halimize diyemiyorum birseylerin yanlış oldugunun farkindayim dilerim ayni objektiflikle yaklasabilirsiniz olaylara. Yoksa kötü bir bakış açısı üzüldüm adiniza 💯
Sakinee Narin9 valla kıssanda zorlanıyorsuun kısmasanda o yüzden artık eşim hiç dert etme boşver sıcaksa aç klimanı diyor