Mom727373 2,5 yıldır evliyim en fazla gelen 110 tl idi geçen ay geldi o da. Bu ay bilmiyorum ne kadar ama çok olacağını sanmam. Lambaları led ampul alırsanız çok faydasını görürsünüz
Narin9 Mom727373 lamba ne yaksın ki uyurken bütün işikları kapatırız biz geceden geceye açılıyor ışıklar
Browni_61 Narin9 Hm klima vrsa bisy diyemiycm biz kullanmiyorz klima o yuzdn 200leri hic görmedim faturada.Kisn yeni dogm yapmistm ufo kulanmistk ozmnlr sadece 200 250 faln gelmsti elektrik
ktnzehra49 Narin9 normalde en fazla 70 tl gelen elektrik faturam bu gün 110 tl geldi çok değil aslında ama doğru dürüst süpürge bile çalışmadan 🤷♀️
balcicegin_annesi Narin9 biz onları ödemeyeli o kadar çok olmuş ki 😯 450 gelse şükrediyoruz klima açılıyor sürekli termosifon kullanıyoruz aktif olarak bulaşık çamaşır tv şarj ve arada bir fırın yani
Ogullarinaasikanne Nurgrvn Allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah. Bir insan ancak siz kadar kör olabilir. Karnimi kocam doyuruyor rizkimi verende Rabbim. O cok savundugun hukumetin varya benim 3.900₺ maasimdan 400₺ vergi kesiyor 6 ay yedikleri aldiklari az gibi. Allah hakkimi size o basimdaki hukumete sorsun inşallah 🤲. Ne demisler cahille girme münakaşaya denk degiliz 👌🤚
Nurgrvn Ogullarinaasikanne Allah seni bildiği gibi yapsın hatsiz. Sanki bizden hiç vergi kesilmiyor. Bunu bana değil hükümete soracaksın. G.. zekalı seni..
Tiredmomy Resmen doğalgaz faturası gibi bu fiyatlar şaşırdım kaldım kışın doğalgaz yazında elektrik bu zamlarla bakalım nereye kadar gideceğiz maaşımız bunlara gidiyo bana da 190 tl geldi 170-160 ödüyorduk hem bir hafta da evde yoktuk ona rağmen maşallah yani
Narin9 Tiredmomy diyecek bişy bulamıyor insan. Gerçekten nereye kadar böyle gidecek. Bize verdiklerini bizden alıyorlar fazlasıyla…
Ogullarinaasikanne Nurgrvn zeka seviyemi olcecek en son kisi sizsiniz uslupsuzlugunuz ve savundugunuz yanlislardan belli👌 o yuzden zekasi geri olan sizsiniz 🤚 ben sizin gibi şükür halimize diyemiyorum birseylerin yanlış oldugunun farkindayim dilerim ayni objektiflikle yaklasabilirsiniz olaylara. Yoksa kötü bir bakış açısı üzüldüm adiniza 💯
Liona Nurgrvn senin gibi cahilleri es geçmeden, beynindeki ‘ampulleri’ aydınlatmadan rahat edemiyorum. A haber izleyeceğine biraz araştır . Sığ düşüncelerinden arın. Ülkemi, beni ve başkalarını sizin gibi zihniyetler mahvediyor .
bayankitapkurdu Nurgrvn isyan etmekte o kadar haklısınız Kİ. Ben eşimin işinden dolayı 3 sene doğuda kaldım 3 sene içinde 20 TL su faturası ödememişimdir. Gelmiyordu. Eee onları kim ödeyecek? Batı’dakiler. Elektrik faturası 2 ay gelmedi kışın. Onu kim ödeyecek? İlçeden ile geçtik depremzedelere 70 ton su hediye ediyorlarmış. Ben 1 sene o suyu bitiremedim. O yüzden sizin faturalar da yüksek geliyor. Şimdi batıdayız bakalım ne kadar gelecek 🤷🏻♀️
Narin9 bayankitapkurdu bizde doğudayız. Herşeyi fazla fazla alıyorlar. Ne yakıyorsak o gelsin ya resmen kendi yaktığımızdan çok vergi ödüyoruz. Bu nasıl vicdandır. Bu faturayı nasıl ödeyecem diye düşünen ne kadar inan var kim bilir
busraaldemir1485 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi O yüzde 15 senin gördüğün canım ondan sonra kaç kere geldi ah bı bilsen on Kerem zam oluyor haberlerde birini veriyorlar 😏
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi busraaldemir1485 Biliyorum canım dedim ya %15le beraber eklediler de eklediler diye. Daha da gelecekmiş kışa. 😏