Beyzakiz Evet zaten ama kac kullanim baya azaldi kiziltepede eskiden klima sesinden durulmuyordu simdi az yakiyorlar
Narin9 sehribannn evet kullanıyoruz klima çok yakar evet genel anlamda herkese çok gelmiş. Geçen ay hiç klima açmadık 160 gelmişti mesela
Browni_61 Narin9 aylik 300 elektirik cok fazla max demissinz ama o bile fzla 425 dahada fazla kisin kombi okdr geliyo nerdeyse az dha olsa dogalgz fayurasi gbi
Narin9 Browni_61 klima açtığımız için 250 den aşağı beklemiyorduk ama dediğiniz gibi 300 bile çok gerçekten hele 425 çok çok fazla ya neler alınır neler o paraya
Beyzakiz 350 gelmis bize evde degildik dedigim gibi bi kac ay bilesimimi bilmiyorumnormalde 120 geliyordu
Toprakseyran Narin9 valla bize 80 lira gelmiş bizde evde 2 kişiyiz birde bebeğimiz var sizlere nasıl o kadar çok elektrik faturaları geliyor anlamıyorum açıkcası böyle görünce şok oluyorum 🙁
Browni_61 Narin9 Hm klima vrsa bisy diyemiycm biz kullanmiyorz klima o yuzdn 200leri hic görmedim faturada.Kisn yeni dogm yapmistm ufo kulanmistk ozmnlr sadece 200 250 faln gelmsti elektrik
Toprakseyran Narin9 şofben kullanıyoruz ama ankara çok sıcak olmadığı için klima vantilatör kullanmıyoruz. Bulaşık makinesini de misafir olmadıkca gerek duymuyorum iki kişi olduğumuz için çok gerekmiyor zaten 🙂
Gozdecaner Narin9 bizde çamaşır kurutma makinası vb çok elektrikli alet hergun çalışmalarına rağmen 480 geldi kullanım bedelini inceledinizmi