niloss90 Tugkaninannesi bende de aynı burun akıntısı var ama su gibi hiç durmuyor.. sizin sonuç çıkınca yazarmısınız
EslemDilan niloss90 geçen hafta burun akıntısı boğaz ağrısı vücut ağrısı yaşadım 2 gün serumla ilaçla yatak döşek yattım negatif çıktım usutmusum usutmus olabilirsiniz
Tugkaninannesi niloss90 cikti sonuc negatif. Benim de oyleydi dun su gibi akiyordu. Bugun daha iyiyim
mmssmm Perimasali sonuç pozitif çıktığında hes kodu uygulamasında hızlı yayılan türe ait mutasyon pozitif yazıyor
GAG Merve delta varyantı için ayrı bir test mi yapılıyor? Pozitif çıkan birinin taşıdığı varyantı neye göre tespit edip karantina süresi belirliyorlar?
Ayre11 mmssmm İyileseli iki üç gün oldu daha. Ben hafif atlattım çok şükür. Ama bol tavuk ve kemik suyuna çorbalar içtim. C vit tukettim. Bol yeşillik bol yeşil biber. Bol bol su içtim böyle atlattım çok şükür
GAG Merve PCR testindeki bir değerin yüksek çıkması delta varyantı olduğunun göstergesiymiş. Öğrendim. ☺️
mmssmm GAG yukarıda ben yazdım aslında başka birine, "hızlı yayılan türe ait mutasyon pozitif"yazıyor delta da.
Ulutra16 Bebeğim 5 aylık eşim delta virüsü pozitif bizde daha birşey yok ama çok korkuyorum bebişinizde ne zaman belirtiler ateş başladı ne kadar sürdü çok tedirginim çok merak ediyorum 🙁
Szeynepelam Ulutra16 Ulutra16 geçmiş olsun. Aynı durum bizde de var. Şu an bir sorun yok bebekte ama ben de korkuyorum. Siz nasıl oldunu?
Ulutra16 Szeynepelam geçmiş olsun zor günler geçirdik o yüzden buraya baksmadım bebeğim çok ateşlendi bende çokağır grip gibi oldum . İnşallah size bulaşmadan geçiriyosunuzdur garantinayı🤲🏻