mmssmm Delta olan anneler varsa nasıl atlattınız? Ne gibi besinler takviye gıdalar aldınız? Ben ve bebeğim pozitif çıktık. Emziriyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merve mmssmm delta da karantina 21 günmüş sanırım. Biz sadece covidiz 7. Günüm bugün. Sarımsak limon c vit d vit bol sıvı kemik suyuna çorbalar içtik
GAG Merve delta varyantı için ayrı bir test mi yapılıyor? Pozitif çıkan birinin taşıdığı varyantı neye göre tespit edip karantina süresi belirliyorlar?
Haticelif mmssmm ateş sonradan mı oluyo? Bende bütün belirtiler var aksırma, öksürme de dahil ama ateşim yok, bugün test vermeye gidicem😔
MinnakAsel mmssmm Delta varyantı değilde mutasyonlu sars covit 2 olduk bizde 9 . Günümüz kızım 15 aylık malesef çok ağır gecirdik ateşi 40 buluyordu Allah şifa versin çok zor
Tugkaninannesi mmssmm burun akintisi var miydi acaba? Ben de de sadece burun akintisi var asilarimi da oldum. Acaba asi oldum da sadece akintiyla mi atlatiyorum bilemedigimden gittim test yaptirdim bugun. Kac saate cikiyor test sonucu?
Tugkaninannesi mmssmm kacinci gun acaba. Benim suan burun akintisi disinda bi belirtim yok. Bir de asi olmusmuydunuz acaba? Asidan dolayi hafif atlatiyo olabilirmiyim acaba diye soruyorum
niloss90 Tugkaninannesi bende de aynı burun akıntısı var ama su gibi hiç durmuyor.. sizin sonuç çıkınca yazarmısınız