Linakusunannesi B007 huzursuzluk uykuya dalamama karin agrisi surekli agliyordu surekli sabaha karsi uyuya kaliyordu sabah 5 6 dan once uyumazdi evet bagirsak tepkiliydi suan egzamada cikti krem kullandik gecti sukur
B007 Linakusunannesi şimdi ne kadarlık canım ne kadar süre diyet yaptın yapıyo müsün ve diyette neyi kestin eti kestin mi mesela çok teşekkür ederim ilgine💐
Duruduygu B007 bende öyleydim bebehimi zehirliyorum anne sütüyle diyip aglıyordum ama iyi bir alerji uzmanı ve deri testiyle çözdük çoook sükür ama dedigin gibi kendi çocuk doktoru hala yok deri testi 4 yasına kadar çıkmaz altını bir kaşıyalım bilmem ne diyip durdu gecen ay sinir oldum bende hem gittgin en iyi alerji uzmanı bizim hocalarımızdan diyo hem su test yok bu ilaç biz bu işin altını kalıyalım diyo 🤷♀️Birazda fazla kurcalamak lazım test güvendigin bildigin bir doktor aynı zamanda testler negatifse kurcalama bir süre sonra çok araştırmaktan çok bilmekten her reaksiyonu birbirinw baglayıp birşeyler çıkarıyorsun kendim yasadıgım için soylüyorum eger testler güvenilirse için söylediklerim onun dısında tedbir bırakmamak en iyisi tabikide
Duruduygu mmagahh ist anadolu yakasında oturursanız bir prof dr öneririm kendim gittigim değerlendirmeniz acısından
mmagahh Duruduygu istanbulda değilim malesef sağolun ankarada prof.bülent enis şekerel varmış alerji doktoru onun çok iyi olduğunu çoğu alerjide çabuk çözüme ulaştığını duydum ona götürmeyi düşünüyorum
Dorukcumunannesi B007 cocuk.doktorlari cok anlamiyolar bu isten,o yuzden alerji doktrunun soyldklrni yapmaniz daha dogru olur,onu begenmedyseniz baska bi alerji doktoruna daha gorunun bence.
Linakusunannesi B007 kuzum 7 aylik suanda ben hala diyet yapiyorum 1 ay sonra acmayi dusunuyorum bakalim hayirlisi ben paketli gidalar sut ve sut urunleri icerisinde sut alti tozu yazan herseyi cikardim hayatimdan zor yorucu bir surec ama evlatlarimiza canimiz feda aynı zamanda dana eti ve turevlerinide tuketmiyorum ve susam iceren malzemeleri de tuketmiyorum bu susam iceren gidalari da deneme yanılma yontemi ile kendim buldum tahin helvasi yedigim gun asiri huzursuzdu ve pisigi artmisti onada tepkisi oldugunu anladim.bu sekilde nedemek canim yeyerki faydam olsun ben mafoldum bulana kadar illettii
Duruduygu mmagahh hadi inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz çok zor ve yıpratıcı sreç bunlar gecicek ama sabırlı olmamız lazım çok zor olsada
sima B007 evet canım sende gidersen kesin seni ek gıdaya başlatır benim ki küçük tü ondan fayda etmedi seninkine kesin fayda eder
sima B007 prokolit dedi canım iste ek gıda ile düzelecek dedi başladık ek gıdaya ama bizimki çok küçük tü sindiremedi daha kötü oldu bizde bırak tık yanlız oda sadece mukusu pek önemsememişti kan benim için daha önemli dedi bide döküntü yoksa test yapmıyor sadece muayene parası veriyorsun 450 tl bir daha da çağırmıyor vatsaptan iletişim kuruyor sun bak benim kızda çok huysuz dün doktor a gittik doktor herseyi alerji ye basla ma kızının dişleri geliyor diş sancısı başlamış dedi alerjik de olduğu için biraz daha agır geçiriyormuş bu kadar gazı olmasıda ondan mış
B007 sima peki diyet yaptırıyo muydu canım sana bebeğe kolyemi bozdurcam gitcem:(( Eger diyorum ek gıdaya başlatıyosa bi arkadaşla daha konuştum o da senin gibi dedi ben direk ek Gıdaya başlayım gitmeden bi deneyim nasıl tavsiye ediyo ek gıdayı
sima B007 evet canım ben süt ve süt ürünleri artı yumurta diyetindeydim ek gıdaya başlıyor sun 6 hafta da yumurta yı 7. Hafta da da yoğurtdu acıyor yani öyle uzun uzun bi diyet yapmıyorsun kendisi zaten katı diyet e karşı hele döküntü de yoksa çabuk hallediyor biz ilk gün kabak verdik sonra patates sonra havuç sonra balkabagı ekleyerek gittik burda bi arkadaş ta gitti onada aynı ek gıdayı vermiş demekki herkese aynısını veriyor hatta ben anlamadığım yeri o arkadaş a soruyordum
sima B007 canım bana ye dedi ama ben kuzu eti yedim hep ne olur ne olmaz diye üç gün kuralı yok canım ilk gün 100 cc yediriyorsun bana oynuyarak yedireceksin yiyecek diyordu ☺️☺️