Caglakl Tombikdonerartikcokpahali 3defa yaptım 3ünde de olumlu sonuç almıştım henüz yasıyorum sjajsjsj😂
Karamazofkardesler 121212232323 Bal diyor kaymak diyor karışıtr diyor. Koskoca bilim dünyası yapmayın zararlı diyor.
3children1mom Karamazofkardesler Yediriyoruz evet kaseyle 🤦🏻♀️ Tövbe yarabbim vücuduna sen krem sürme emi şampuan da kullanma. Pişik olunca da kimyasal pisik kremlerinden de kullanma sakın
Karamazofkardesler 3children1mom Koskoca tıp yapmayın zararlı diyorsa benim için batıl inanç ve yanlıştır. Şansınız yaver gitmiş ne diyim. İyi akşamlar dilerim
3children1mom Prensescilek Sizin bildiğiniz kadar benim unuttuğum var. Bilim ne onu bile bıkmıyorsundur eminim 🙄
Karamazofkardesler Prensescilek Ben anlatırımda bacım karşıdaki anlarmı onu bilmem sonra o anlamadığı için ben bilmiyor olurum neyse sağlık olsun napalım bide değişik değişik usluplar yazık…
Karamazofkardesler 3children1mom İlk bir ay kullanmıyoruz zaten çünkü bu saydıklarınızda yaptıklarınızda bebeğin cildine zarar veriyor çünkü ilk bir ay deri çok daha geçirgen ve ince oluyor. İyiki varsınız koskoca tıp dünyası halt etmiş 🤓
3children1mom Karamazofkardesler Ilk bir ayda yapmadim kuzum bende zaten 40 çıkınca yapılır 🤝 Hem o kimyasallardan daha doğal bal kaymak tereyağı dimi