121212232323 Caglakl aaa gerçekten mi canim ilk hangi kitaptan başladın bide tuzlu suda n korkuyorum vallahi sanki çarpılaram gibi. Ahahasg
Karamazofkardesler 3children1mom Töbe yarbbim inceceik deriye minicik yvruya bunları mı yaptınız. Bu çok tehlikeli ve zararlı bişey onların derileri incecik hassas. Bişey olmamış olması şans resmen
3children1mom Karamazofkardesler Tuzu 1 kilo koymuyoruz herhalde annesiyim ben bırakın da düşüneyim demi benide tuzlamıslar 🙋🏻♀️
121212232323 Karamazofkardesler yok canim yok olmuyor deniz de tuzlu su Ona bakarsan. Yani benimkilerde yaptilar kızımın masalagi var.
BeybininAnasi Ne kadar suya ne kadar tuz arkadaşlar söyleyiverin bir zahmet, duşa gireceğim birazdan 🤣🤣
Karamazofkardesler 3children1mom Koskoca tıp yapmayın zararlı diyorsa benim için batıl inanç ve yanlıştır. Şansınız yaver gitmiş ne diyim. İyi akşamlar dilerim
Karamazofkardesler 121212232323 Bal diyor kaymak diyor karışıtr diyor. Koskoca bilim dünyası yapmayın zararlı diyor.
eceoznur 121212232323 1 litre suya 2 kaşık tuz karıştırıp duştan sonra sağ omuzdan başlayarak tüm vücuda dökülüyor 👍🏻 Kadınlar sıcak erkekler soğuk sever kitabın adı burda bahsediliyor yaptın mı derseniz bi türlü yapamadım çünkü her seferinde unutuyorum ama yapacağım. Etkileri bilimsel olarak kanıtlanmış büyü felan değil yani ☺️
Caglakl Tombikdonerartikcokpahali 3defa yaptım 3ünde de olumlu sonuç almıştım henüz yasıyorum sjajsjsj😂
3children1mom Karamazofkardesler Yediriyoruz evet kaseyle 🤦🏻♀️ Tövbe yarabbim vücuduna sen krem sürme emi şampuan da kullanma. Pişik olunca da kimyasal pisik kremlerinden de kullanma sakın
3children1mom Prensescilek Sizin bildiğiniz kadar benim unuttuğum var. Bilim ne onu bile bıkmıyorsundur eminim 🙄
Karamazofkardesler Prensescilek Ben anlatırımda bacım karşıdaki anlarmı onu bilmem sonra o anlamadığı için ben bilmiyor olurum neyse sağlık olsun napalım bide değişik değişik usluplar yazık…