Trilaylay 1mom4babyy ben yıllar önce bi kuyumcuda deldirmiştim kulak deldirir gibi ne bi acı oldu nede iltihap.kulak deldirdiğimde daha çok canım yanmıştı. Bi süre onların taktığıyla kalmıştı ama sonra değiştirmiştim çok rahat takıp çıkarıyordum. Yaklaşık 5 yıldır da kullanmıyorum hiç delik falanda kalmadı . İlk zamanlar vardı ama zamanla geçti içine pislik dolduğunuda bilmem.
HelloBenMiyasee 8 yıldır kullanıyorum. Asla sorun yaşamadım. En sevdiğim aksesuarım takmazsam çok eksik hissediyorum😂 deldirdikden 1 gün sonra kendi aldığım hizmami takmıştım, pislik vs. biraz abartmışlar asla öyle bi durum yaşamadım ben 🌸
1mom4babyy HelloBenMiyasee bı sıkıntı oldumu peki o hizmayi takınca canım en az bir hafta dursun diyorlar ya
bloggeranne 1mom4babyy ben deldirdim baya oluyor ama kapandı takmadım diye Deldirirken çok acımadı kulak delme aletiyle deldiler uyuşturucu sprey sıkıp deldiler dedikten sonra 2 saat su değdirmedim bişey olmadı sıkıntı falan yaşamadım hiç
Ayycann 1mom4babyy büyük kalın yorgan iğnesiyle kendim evde deldim 5 yıldır hızma takıyorum bi sorun olmadı
mllhh 1mom4babyy İki defa deldirdim ilkin de bir süre takmadım kapandı gene deldirdim hafif ağrı oluyor bir hafta falan kakıyor sonra değiştirebiliyorsunuz çok kalın hızma takmazsanız hiç iz de bırakmıyor doğum yaptığım gün çıkarttırdı ebeler nerdeyse 3 aydır takmıyorum unutuyorum deşiği kapanmış diye hiç bakmadım hiç de öyle söylendiği gibi iz kalmamış
deryata 1mom4babyy deldirirken acı olmuyor uyuşturuyorlar. fakat ilk takılan kalın uçlu hızmayı çıkarırken biraz acıyor kurumuş oluyor tavsiyem krem ile kenarlarını yumuşatıp çıkarmanız. deldirelikten sonra ilk çıkarma dışında sorun hiç yaşamadım sürekli temizlik bakımını yaptım kremledim. zaten belli bir zaman sonra yok gibi hiç hissetmiyorsunuz ☺️ deldirdikten sonra evet o piercing ile durması gerekiyor o kalın bir metaryel diğer hızmalar ince kalın ile durmalı ki deriniz birbirinden kolayca ayrılsın
Ayycann 1mom4babyy az kanadı kulaklarımı da kendim deldim bu konuda cesaretliyim 5 senedir hızma kullanıyorum takmadığım zamanlarda kapanmadı bile
1mom4babyy Ayycann Oyy maşallah valla ne deyim iyi cesaret ben yapamam şahsen sprey sikip öyle deldiler benimkini şey soracam ya burnum kaşınıyor birde üstü kizarms ne yapmam lazım 🙄
1mom4babyy Ayycann dört veya beş gün sonra ötekini takabilirsin dediler bende takilani çıkarttım aldığımi taktim