Nisacix Sonbahar33 bebeğiniz kaç kilo ne kadarlık ? Muhtemelen 2 kullanın ama tabi kiloyla alakalı daha çok
ikicocukannesi_bilge Sanyamm İçeriği petrol aman diyim, ben de ilk çocuğumda bu bezi kullandım, Allah’a şükür bisiy olmadı ama uzun süreli kullanımda cilt gozeneklerini tikayabiliyirmus, ben bebem natural kullaniyorum içeriği de temiz fiyatı da uygun
Nurselin_Liya Kbrarslannnn prima kesinlikle diğer kullandığım bezlerde çocuk her altına yaptığında belinden çıkıyordu prima da hiç yaşamadım
Perihanasel Kbrarslannnn Molfix doğduğunda beri kullanıyorum çok memnunum kızım 20 aylık tasma falan hiç yapmadi
ArasBebekk Kbrarslannnn primayla başladım molfix sleepy baby turco denedim sleepy bio naturalde karar kıldım sonunda
Aycanmbenim Kızlar ben sleepy bio naturel kullanıyorum hiç pişik yapmadı 3 aydır fakat kaka kenarlardan taşıyor çoğunlukla. 3 aylık 5 kilo bebeğim 3 numara kullanıyorum bezle mi alakalı yanlış bedenle mi sizce?
Esrasen [silindi] merhabalar geç gördüm kusura bakmayın yanıtlamışlar zaten ama molfix pure and soft primanın pure a çok benziyor dokusu sleepy nature ve bio nun dokusu çok değişik naylonumsu gelmişti içime sinmemişti bir de onlar çişi dağıtmıyor olduğu yer şişiyor sadece ama prima ve molfix de öyle değil bezin tamamı ıslanıyor çiş yapınca
[silindi] Esrasen Çok teşekkür ederim. O zaman bir şey daha sorayım size. Molfix bezleri internet üzerinden hangi satıcıdan temin ediyorsunuz? Sleepy’nin kendi sitesinden aldığım için içim rahat oluyordu ancak molfix için bilindik bir satıcı bulamadım. Varsa temin ettiğiniz güvenilir bir satıcı paylaşırsanız çok sevinirim ☺️
Caglagokhan_yigit Kbrarslannnn Prima premium care kullandim ilk ay surekli pisik ve sizdriyordu hatta sizdrmak ne kafasina kadar ciktigini bile hatrliyorum baby turcoya gectim aninda oglum 6 aylik 5 aydr hic pisik olmadi ve gram bile sizdrmadi ustelik islak mendilindende memnunum bezde kokuda olmuyor mis gibi zeytin yagi kokuyor iyi ki #babyturco diyorum 😍💯💯💯
_serefim Kbrarslannnn basından beri molfix kullanıyorum su anda 4+ numaradayız bebeğim çok şükür bu aya kadar ne pişik oldu ne de sızdırdı 🙏
Aleynatekin1 Kbrarslannnn sleepy molfix jelly welly denedim hiç birinden memnun kalmadım molfix pure and soft çok güzel memnun kaldım ama pişik yaptığı için değiştirdim şuan prima kullanıyorum çok memnunum gece boyunca değiştiremiyorum hiç taşırmıyor
daima59 Molfix pure soft ve goo.n premium soft kesinlikle çok iyi. Yenidoğan bebeğimde hiç pişik ve taşma yapmadı. Goo.n kesinlikle daha da iyi. Hem kalıbı da diğerlerine göre daha geniş. Bacaklarda iz bırakmıyor sıkma yapmıyor. Kesinlikle deneyin diyorum. Fiyatı da diğerlerine göre uygun. Sleepy extra denemek için aldım. Kalıpları çok dar ve sızdırma yapıyor. Bebeğimin bacaklarını da çok sıktı. Memnun kalmadım.