Aysegulisaa54 Aylns yeni doğanda yok canım ben alırken parabrn alkol ve parfüm olmayana dikkat eidyorum
Jelibon Alminakarakaya bnm kardeşim marketçiydi, bi 10 paket elinde kalmıştı bana verdi, bitince başka marka alacağım ben de.
TgcDvc Mercimek2 mor yenı doğan paketi işte tam hatırlamıyorum ama ortadadır yanda bi kapak hiç görmedim
DFM Aylns baby&me yenidoğan erkek bebekler için olandan alıyorum. Slepy aldım unibaby aldım ama kendim kullandım ya kokulu yada çok ıslak geldi. Gittim gene baby&me aldım. Değiştirmemde. Hatta baby&me devam ıslak mendili de var ama onuda beğenmedim.
TgcDvc DFM devam mendilinde ne gbi problem var bende babyme yeni doğan erkek kullanıyorum ama ek gıdaya gectık devam mendili almayı dusunuyodum
Begumlina Sleppy mor çok memnunum fiyatı da iyi kayınbiraderim fabrikasında çalışıyor sadece su pamuk içim çok rahat
Lovely90 Aylns doktorumuz ıslatılmış pamuk kullanmamızı söylemişti ve ilk aylar öyle yaptım şuan baby me ıslam mendil kullanıyorum. Hiç pişik sorunumuz olmadı. Parfümlü ıslak mendilleri büyüse bile kullanmamayı düşünüyorum kız bebeğime 😊
Cekuli Aylns ben baby and ne pamuklarını ıslatıp kullanıyorum ama havalar ısındı dışarda kurumaya başladı uni baby sensitive i deneyeceğim yenidoğan ı pişik yapmıştı aynı şekilde sleepy ve baby and me yeni doğanlarıda yapmıştı🤔
Mercimek2 TgcDvc yanda değilde biraz daha sıka yakın internettn aldık ama sahtemidir acaba diye düşünyrm
Gambi Aylns sleepy natural aldım bambulu.. gerçekten yumuşacık ve doğal ayrıca sıfır parfum. Fiyatı biraz digerlerine göre fazla ama zararlı bişey yok içinde.ben çok beğendim.