TgcDvc Aylns unı baby ve sleepy kullandım .. unı baby hem pahalı hem cok ıslak snra sleepy mor paket aldım cok guzeldi.. şubat indiriminden baby me yenı doğan aldım muhtesem daha asla degıstırmem
Aysegulisaa54 Aylns bayb me den çok memnumdum ama çok zamlandı bugun slepy aldırdım eşime ama onlardada parfüm var gibi
Aybukealtintas Aylns sleepy yenidoğan, daha önce baby me ve unibaby yenidoğan denedm ama hiçbiri sleepy gibi yumuşak değil
Aysegulisaa54 Aylns yeni doğanda yok canım ben alırken parabrn alkol ve parfüm olmayana dikkat eidyorum
Merveedd Aylns https://www.e-bebek.com/baby-me-yenidogan-islak-pamuk-mendil-erkek-12x40-adet-p-bae-20063/ erkek olduğu için bunu alıyorum
Milaninannesi Aylns sleepy yenidoğan mor paketi çok ıslak geldi bana, uni baby sensitive’e geçiş yaptım çok memnunum. Fiyatına gelince, indirimleri çok sıkı takip ediyorum şu ana kadar 12’li kolisine 70 liradan fazla vermedim o yüzden uçuk gelmiyor fiyatı.
Melisyldz Aylns uni baby ve baby me kullanıyorm o an hangisi indirimdeyse aliyorm ama sleepy natural islak mendilinide denemk istiyorm
Kenanizm Aylns baby me yenidoğan kullanıyorum ek gıda döneminde katılaştığı için yenidoğanlar temizlemez dediler yine baby me nin nemlendiricili olanı aldım ona gecicez ☺️ Sleepy sensitive ile başlamıştık o aşırı suluydu.