Ndrg-12 egelsenkonuss emzirirken veya uyutmasan önce duştan sonra göğsünüze yaptırabilirsiniz. Teninizi hissetsin. Özellikle kalp atışınızı duymak onu sakinleştirir
Gulhanfidan sabinaa burdaki temel nokta da bu. Ağlamak tek başına bir kıstas değil. Size gelince huzuru buluyorsa güvenli bağlanmış demektir 🥰🥰
Gulhanfidan Bir de çok fazla üstünde durmayıp kendimize ve bebeğimize güvenmek, akışa bırakmak en doğrusu. Anahtar kelimelerde olduğu gibi güvenle bağ kurmak. Annelerin inanılmaz bir içgüsüdü var. Aksi bir durumu hissederiz zaten.
DunyaHusna07 sabinaa Hayır ağlaması güzel çünkü farkında ama çabuk sakinlesebiliyor güvensiz de hem ağlama var sakinleşme zor ve siz geldiğinizde yanına size vurarak kızarak tepki veriyor bu güvensiz işte
Dupduru19 SeverusSnape Amin, maşallah ne güzel aranızdki bağ. Bizde sizin gibiydi çok şükür ama rada tabi bazen pürüzler mecbur kalınan şeyler oluyor. Bir şeyi merak ettim siz çalışan bir anne misiniz?
SeverusSnape Dupduru19 merhaba, maalesef henüz çalışma hayatına dönmedim ama yakın zamanda dönmeyi düşünüyorum inşallah.😊
Dupduru19 SeverusSnape anladım inşallah çalışmaya başladığınızdada yanı hap daha güçlü bir şklde ilerler. Bunu sağlayabilmek zor oluyor sanırım bende bu konuda biraz düşünceliyim