Umay_ Ela_alya bir 33 CC bira ya da bir kadeh şarap içebilirsiniz. İçtikten sonra 3 saat kadar emzirmeyin. Hiç sıkıntı olmaz. Ben de yabancı kaynaklardan araştırmistim. Bu yöntem tamamen güvenli. Şu an emzirmiyorum ama emzirdigim dönem bu şekilde alkol aldım. Bebeğime bir zararı olmadı.
Fulyaalin Ela_alya Ben 1 tane bira içiyorum ama 3 saat en az emzirmiyorum bira sütte yapıyor bilginiz olsun
Mihrimahimmmmmm Ela_alya yanı barı emzirirken içmeseniz keske sunu yersek dokunurmu dıye uzuluyorz ya çocuklarımız ıcın bunuda dusunerek hareket edıp her ıhtımale karşı keske hıc ıcmesek…
Ela_alya Mihrimahimmmmmm Ebebekte satılan malt içecekler birayla aynı yani bir arada bir sorun olunmadığı söyleniyor ben sadece şarap sordum şu an kafama dikip içeceğim demiyorum zaten
Ltprknn Ela_alya 1 su bardağı bira fakat yüksek alkollü değil (mesela miller) veya 1 şu bardağı beyaz şarap 2 saat emzirmemek şartıyla sorun olmayacağını düşünüyor doktorlar.bebeginiz küçük bundan daha fazlasını tolere edemeyebilir
MotherOfAlmila Ela_alya Ben gebeyken bir kac kadeh sarap ictim. Gebelik sonrasi 5. Ayimizdayiz 2 kadeh rose blush sarap ictim.🍷
Ela_alya MotherOfAlmila Evet biliyorum daha öncesinde içip kötü bir deneyim yaşayan var mı diye merak etmiştim ama tüm yangınlar felaketler benim içki içkimeme bağlanda şu an
biregesevdasi Ela_alya ben 1 şişe biranın herhangi bir zarar vermeyeceğini okumuştum birde 1 kadeh şarabın yani 1 şişeyi geçemeyecek şekilde içebilirsin.
Kagansmother Yani zararı yok diyende var ama ben bu tarz şeyleri şansa bırakmayı digru bulmuyorum 1 şişe bira Çakır keyif bile yapmaz yada 1 kadeh şarap o yuzden cokta gerekli değil riske atmaya değmez
Defnecikkasim Ela_alya alkolsuz biralar var onlardan deneyebilirsin. Çok canım istediğinde tüketiyorum ben de. https://www.macrocenter.com.tr/estrella-galicia-00-alkolsuz-bira-25-cl-p-7a6c02