Cansuu1 Merhaba biz 36 gunluguz nerdeyse 3haftadir kolikle ugrasiyorduk. Bio gai ile basladim nurse hevarys la devam ettim bana misin demedi. Oglum her aksam 8de aglama krizine giriyodu. Arabamiz olmadigi halde dedesinin arabasina el koyduk 🖐🏻 onla turluyorduk onu da alismasin tamamen diye kesmek zorunda kaldik. Ve sonunda biseyler kesfettim ve cok faydasini gordum sizlerle paylasmak isterim. Ben cok cektim bi kisiye bile benim gibi faydasi olursa ne mutlu.. karnina ve ayaklarina sicak su torbasi gun icerisinde 6-7 kere yapiyorum. Humananin kimyonlu rezene cayindan iciyorum bebegime de 1-3 cay kasigi veriyorum duruma gore. Bebegim 7gundur kakasini yapmiyordu dun kakasini da yapti. Ve bi haftadir oglum sancili sekilde aglamiyor morarmiyor nefes almayi unutuyordu aglamaktan. Cok sukur atlattim. Hatta kolik zamanlarni uyuyarak geçiriyor cok sukur sanirim cayin etkisi oldu 😁 bu arada en buyuk kurtaricim philips avent shoothe emzik. Gaz cikarici ozelligi oldugu icin aglama krizi gelince veriyorum onu emiyor. Eskiden memeden ayrilmiyordu simdi emzikle uyuyor. Emzigi-sicak suyu- ve kimyonlu rezene cayini mutlaka deneyin. Ve sabredin😘
Anneoluncaanladim Daha önce emzik aliyor muydu bebeginiz, ilk olarak bunu mu verdiniz? Benim kızıma nuk ve bebedor un iki emzigini denedik ikisini de sevmedi.
Ebrubeyde Bizde 38 günlüğüz yaklaşık 2 haftadır 6 gibi uyanıyor mızmızlanıyor saat 8 gibi ağlama krizine giriyor susturamıyoruz 9 gibi sakinleşiyor 10 da uyuyor hala da devam ediyor bu durum
feldspar ben de milupanın rezene çayından içiyorum bana mısın demedi. yine bu saatlerde mızmızlanma ağlama seansları devam. artık gerçekten yoruldum çaresizim :( sadece emzikle sakinleşiyor onu da çok vermek istemiyorum memeyi istemiyor sonra