kucukprensinannesi mrsyksll yapıyorum zaten anlatmaya çalıştığım o aydın sökede yaşıyorum 43 derece sıcaklık var gece neysede gündğz çok terliyor
mrsyksll kucukprensinannesi oda sıcaklığını 22-25 derece arasında tutmaya çalışın. Sıcak bebekleri çok fazla rahatsız eder. Emmek istemezler, uyuyamazlar. Fazla su kaybettiği için de idrarında azalma olur.
kucukprensinannesi deryata turunculuanne yarım kundak yapıyorum zaten geceleri başka türlü uyumuyor gündüzleride çok sıcak oluyor yapınca sıcaktan bunalıp ağlıyor sinirleniyor
turunculuanne kucukprensinannesi kesinlikle yarım kundak.. biz öyle baş edebilmiştik.. nerdeyse 5 aylık olana kadar kundak yaptık
turunculuanne kucukprensinannesi aa evet onu düşünemedim bi an. O kadar sıcak ki büyük bebekler bile uyumakta zorlanıyor sade zıbınla, kundakla baya rahatsız oluyordur. Odayı olabildiğince serin tutmaya çalışabilirsiniz ben öyle yapıyorum
Anekdot hilalayaz benim kizim da 3 buçuk aylık yuz üstü yatırmak için gec kalmamisimdir demi daha önce hiç yatirmadim
kucukprensinannesi mrsyksll elimde olan birşey olsa yapıcam malesef klima yok vantilatörde bi yere kadar
busrasilra14 kucukprensinannesi kundak yap canim madem uyku kalitesini dusuruyor mecburen kindak yapmalisin
kucukprensinannesi busrasilra14 yapıyorum canım dedim ya bu sefer sıcaktan bunalıyor açmak istiyor su gibi oluyor çaresiz kaldım resmen
busrasilra14 kucukprensinannesi ayy dogru canim cocuklar simdi bile ustu aciiken terliyor. Sey yapsam sadece yatarken muslini her yerine degide ustune atip ellerini de kapatip muslini sikistirsan ellerini kaldiramasa ysni sma oyle kundak gibide olmaz hem
egelsenkonuss kucukprensinannesi benim kızımda sürekli ayaklarını sallıyordu ben her uyuduğunda başında bekledim ayaklarını sallayınca tuttum alistiv
kucukprensinannesi egelsenkonuss bu çocukların hepsi ilginç ya adam akıllı uyu işte ne orank buranı oynatıyon 😬