kucukprensinannesi Bbgkbdk yakın zamanda gitmedim doktora kilosuda ayına göre önden gidiyordu 3 aylıkken oyüzden çok dert etmedim sıcaklardan biz bile birşey yemiyoruz illaki acıkınca yiyor
vanilyakokusu kucukprensinannesi ayy aynen uyanıkkende elini korkmuş gibi sallıyo iki yana açıyor. Sırt üstü uykumuz sıfır yani 😑
vanilyakokusu kucukprensinannesi ben yüz üstü yatırıyorum. Arada da diyorum sırt üstü yatırayım. İnanır mısınız gece uykusunda çevirince 5 dk içinde uyanıyo. Sonra dedim bizim neyimize sırt üstü yatmak 😑 kaç aylık sizin bebiş.
Meryem09 kucukprensinannesi sabah akşam kundak yapıyorum derin uykuya geçince hafiften gevsetiyorum kundağı. Müslin bezlerle yaparsan öyle çok terlemez. En azından benim ki terlemiyor
mrsyksll kucukprensinannesi yarım kundak yapabilirsiniz kollarını hafif sikmayacak şekilde. Moto refleksi 4.aydan sonra yavaş yavaş kaybolmaya başlıyor
kucukprensinannesi mrsyksll yapıyorum zaten anlatmaya çalıştığım o aydın sökede yaşıyorum 43 derece sıcaklık var gece neysede gündğz çok terliyor
mrsyksll kucukprensinannesi oda sıcaklığını 22-25 derece arasında tutmaya çalışın. Sıcak bebekleri çok fazla rahatsız eder. Emmek istemezler, uyuyamazlar. Fazla su kaybettiği için de idrarında azalma olur.