aysee-gul58 Alphaville Amin inşaAllah çok teşekkür ederim benim aklımdan Efe geçiyor yada Hamza bakalım netleşecek bir şekilde ☺️
aysee-gul58 Mom726373 ilk oğlumun adı Ömer Asaf eşimde gel bu isimde Yiğit Asaf olsun diyor ama yanaşmıyorum 😀
Zhnce DilaraYigit1 sen eşittir ben Gecen hava almaya çıktık 5 yetişkin 1 çocuğu zaptedemedik Oğlum akşam 10da hala fıldır fıldır biz ise birimiz sağda birimiz solda diğerleri yerde yatar pozisyondaydik😂
Zhnce DilaraYigit1 benim gozlemimde o yönde Hu zamana kadar 5 tane falan yigit tanıdım hepsi birbirinden beter 🤦♀️
Ebrugoktug08 DilaraYigit1 kuzenimin de oğlunun adı yiğit kaç yaşına girdi hala çok yaramaz ve dik başlı Yaman ismindekilerde aynı şekil isim çekiyo valla çocukları
Bgrgn38M aysee-gul58 benim oğlumun ismi yiğit alp ama yiğit aren de çok güzel ama dedikleri gibi çok arsız oluyorlar 2 aylık olacaz uyku nedir susmak nedir bilmez bi daha düşünün derim 😂😂
aysee-gul58 Bgrgn38M eşime anlatamıyorum bende diyorum bak isimler tecelli eder gel başka isim koyalım ilkine koydurmadın buna kesin yiğit koyacağız dedi