MelteMerve aysee-gul58 yigitler cok yaramaz oluyor diye duydum bide yigit efe konulunca daha da artiyor isimler cocuklarin karakterini de etkiliyor. Ama kararliysaniz yanina Emin de cok güzel olur. saglikla kucaginiza alin insallah
aysee-gul58 MelteMerve Emin çok iyi olur aynı şekilde Hamza ismi de en azından biri dini olmuş olur ben değilde eşim kesin ve net bu konuda ilk çocuğumuzun ismini ben koymuştum şimdi bana karıştırmıyor
aysee-gul58 Bgrgn38M eşime anlatamıyorum bende diyorum bak isimler tecelli eder gel başka isim koyalım ilkine koydurmadın buna kesin yiğit koyacağız dedi
aysee-gul58 stella Eşime dedim başa farklı isim arkasına Yiğiti eklesek diye kabul etmiyor inadını anlamış değilim ilk çocuğumuzun ismini ben koydum ya ondan böyle yapıyor
aysee-gul58 Tugba_tasdemir Allah size bağışlasın nasıl yaramaz mı genel olarak yorumlar bu yönde o sebepten sordum 😊
Roseses aysee-gul58 ah görmedim ben onu kusura bakmayın 🙈🙈 erkek ismi denilince direkt ben Ömer diyorum çok yakışıyor adıyla büyüsün oğluşunuz ❤️