melisers Miraytos Merhaba ikisini bir arada nasil kullaniyorsunuz ? Biogaia 5 damla kullaniyoriz biz gunde 1 defa. Sap ile birlikte nasil kullaniliyor ? Ve etkili oluyor mu ?
Miraytos melisers biogaia 5 damla veriyorum günde hergun aynı saatte.sap simplexide günde 4defa 6 damla veriyorum canım
endegerlimoglumm 16022019 evet bende aynı şeyi yapıyorum. bakalım almadim bende ilaç inşallah zorda kalmam
Selineylul18 endegerlimoglumm yaradığını düşünmüyorum bende 9 aylık olduk toplam 1 ay kullandm cok denedm sadece zaman gerekiyo hala aynı saatte tutabiliyo suan bile Rabbim yardımcın olsun
endegerlimoglumm Selineylul18 amin inşallah. bende doğduğundan beri kullandım. sık sık vermiyodum zaten bakalım bundan sonra nolcak
Deryaa4319 endegerlimoglumm ben de kullamayayım dedim ama gazından mafoldu kesmesede hafifletiyo nurse harvey's kullanıyorum aralarında en masum o kalıyo kimyasal olarak
Deryaa4319 Miraytos kim söylüyor sab simplex bitkisel olduğunu içinde koruyucu var nurse harvey's daha masum kalıyo yanında onu tavsiye ederim instagramda mühendisinoğlu diye bi adres var bakınca anlarsın adam tüm bebek malzemelerinin içinde neler olduğunu yazıyo bi bak
Berken endegerlimoglumm genelde hakiki zeytinyağı önerir doktorlar hem gelişimi hemde gaz için iyi geliyor. Sütüne karıştırıp deneyebilirsin
Seden Miraytos biogaia bize hic iyi gelmedi daha kötü yapmıştı suan sadece metsil kullanıyorum en azından cildirarak aglamiyo
Cananccc endegerlimoglumm doktora niye yazdırıyorsunuz ki zaten devlet karşılamıyo gaz damlalarını. Eczane den kendiniz alabilirsiniz
Deryaa4319 Cananccc memnunum canım ama sab simplex de bize çok iyi geliyo ikisi de iyi ama sab simplex koruyucu içeriyor maalesef
kumsalicem endegerlimoglumm kullanmadım 2 ay 25 günlük oldu kızım 👍🏻 Zeytinyağı masaj ve bisiklet hareketi iyi geldi hep 🧿🥳