kumsalicem endegerlimoglumm evet genelde kasıyor benim kızımda ben bi şekilde yaptırmaya çalışıyorum 🥳
MelikeeA endegerlimoglumm ben ilk kullandım 1 ay ama ilk günler etki ediyor sonra gene aynı oluyor. Şimdi 53 günlük bebeğim günde 2 kere 2 çay kaşığı rezene ve nane veriyorum bınşar daha çok rahatlattı tavsiye ederim Damla’dan daha etkili ☺️
endegerlimoglumm MelikeeA denemedim bunu hiç ama herkes çok memnun bende açıkçası korkuyorum başka bi etki eder diye 😔😔😔🙈🙈🙈🙈
Partk endegerlimoglumm ben biogaia metsil sab simplex aguline nurseharveys kullandım ama hiçbirisi azıcık bile etki etmedi.masaj yapın bu gaz sıkıntısı için gerçekten tek çözüm zaman ve masaj.
Agahinannesi endegerlimoglumm ben bebeğime değil kendime kullandım hem süt arttırıcı içindeki bitkiler sayesinde bebeğimede çok iyi geldi çok rahat gazını çıkarıyodu. galactiago diye bitkisel damla
Eymenimmm Pinaryldrim rezeneyi 4 yaştan önce tavsiye etmiyorlar bende kimyon rezene içiyorum vermiştim doktor verme dedi 35 günlük
Candy_liz endegerlimoglumm en iyisini yapmışsınız, bir çoğu sodyum benzoat içeriyor ve kanserojen diye geçiyor bu madde.. Masaj ve hareketler daha güvenli, ayrıca kendi kendine gaz çıkarmayı öğrenmeleri bağırsakları için daha iyi..