Deletedmom_36 Emine_dnz peki normal dogum yapipta alt tarafi tamamen dikisliyken dogumdan yarim saat sonra tuvaletini yapip taharet alip butun banyoyu kan yapmismiyimdir🤦🏻♀️
Gizem_ar Sizce ben aynı zamanlar hamile kaldığımız arkadaşımla doğurcağımız günleri bilmiş miyimdir kıza sen pazar doğurcan ben pazartesi dedim o pazar doğurdu ben pazartesi 😂😂😂
denizzzz95 Emine_dnz Ben sarışınım eşim esmer.Sizce ben çocuk doğduğunda ilk cümle olarak ‘ama bu çok saçlı heryeri de kıl böyle mi kalcak’ demişmiyimdir ? 🤣🤣
Emine_dnz Minikcivcivim hahaha bende korkudan sakinlestiri almıştım dogum sırasında cok baska bi pskoloji o anki😅
Nilaraa Emine_dnz sizce ben en az 5 sene cocuk yapmayi dusunmuyorum gencim gezicem dedikten 1 hafta sonra 6 haftalik hamile oldugumu ogrenmis miyimdir🤷🏻♀️
Emine_dnz Nilaraa jahahah ogrenmissindir yeni evlenen herkesin 1 yılında 2 3 aylik bebekleri olması şoku buna bende dahil 😅 artık bebislerimizle gezeriz🤭
Gizem_ar Emine_dnz başka iki tanıdığımı da hamileyken gördüm rüyamda hele birinin 8 yıldır cocugu olmuyodu söyledim güldüler gercekten hamile kaldı ikizlere 😂 kalp gözüm çpk açıktı hamilyken😂
[silindi] Emine_dnz sizce ben ilk iki çocuğumda 14 ve 18 saat suni sancı çekip normal doğum yapmışmıyımdır🤣😂
Deletedmom_36 [silindi] ay yapma ben kizimda 14 saat cektim bir sonrakinde az cekicem diye seviniyordum😅😅
[silindi] Deletedmom_36 ah o sancılar ama o sancıların sonrası oh bı rahatlık sezeryan demeyinde ben o sancıları çekeyim ama dört çocuktan sonra kapalıyız darısı sizlere artık 🤣
Deletedmom_36 [silindi] 😅😅4 cocukmu ah yok ben 2 de bitiricem nasipse ama ikiye bile korkuyorum su an
[silindi] Deletedmom_36 valla bende ikide bitirmiştim bitirdigimi sanıyordum üçüncüyü beklerken üçüncü çocuk oldu sana dört çocuk ayıptır söylemesi ikizlerde 🤣😂
[silindi] Emine_dnz valla zaman neler gösteriyor be canım ikide kalıyorduk bı anda oldu sana dört çocuk bi doğurmada iki tane doğurdum😂