Emine_dnz Sizce ben 24 saat sanci çekip 3 cm açılmayla sanciya dayanamayıp sezeryan olmuşmuyumdur 🥲 kızlar sizde yazın birazcık gülelim
Melekkizimmzeynep Emine_dnz sizce ben 8 cm açıklıkla sancıya dayanamayip sezeryanla alın diye bağırmış miyimdir doktor söyle bi baktı hadi canım doğur sırada bekleyen çok demişti 🤣🤣🤣
4yaprakliyonca Emine_dnz sizce ben normal doğumda bebeğin kafası çıkmak üzereyken dayanamıyorum epidural yapın demiş miyimdir🤦🏻♀️
mina00 Emine_dnz bende de aynı ama bende dayanamama degıl artık suyum bıtıyodu bebek olamadıgı ıcınde kalbıı cok cabuk vuruyodu
Melekkizimmzeynep Emine_dnz doğurdum cnm bi yarım saat daha ıkınıp doğurdum da sonra doktor demin kes diyordun bak dedi
Emine_dnz Melekkizimmzeynep masaAllah insan o acıyla ne yaptığını bilmiyor bende pismanim ama ne yapalım 🥲
4yaprakliyonca Emine_dnz işin daha komiği doktorlarda muayene etmeden hazırladılar iğneyi filan ben popomun üzerine oturamayınca anlaşıldı durum 😂😂😂
Minikcivcivim Emine_dnz sizce ben panik atak sebebiyle sezaryen olup doğumda atak geçirip ayık girdiğim doğumdan bayıltılmış olarak çıkmış mıyımdır🙊🙈😅
Emine_dnz Minikcivcivim hahaha bende korkudan sakinlestiri almıştım dogum sırasında cok baska bi pskoloji o anki😅