Aselkusveannesi zeynebimm27 kızımın adı Asel tam bir cimcime çok sıcakkanlı güler yüzlü ama bazen de huysuz ☺️
zeynebimm27 Aselkusveannesi maşallah Rabbim esirgesin adıyla yaşasın annesini hiç üzmesin darısı akıllı bir bebek te bize nasip olsun inşallah 🙏🏻🥰
Aselbade zeynebimm27 amin insallah ❤️saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah bende ismin karakterde etkili oldugunu dusunenlerdenim 🤭
Pinar_kb zeynebimm27 iki tane var arkadaşim kızının adını asel koydu tek isim hatta. Ikisi de birbirinin zıddı 😂aralarında 8 gün var o kadar aynı ki her şeyleri. Sadece karakterleri zıt 😁
zeynebimm27 Pinar_kb yaa Burcu aile faktörü genler falan herşeyi etkiliyor ben ismin de etkilediğine inananlardanım bakalım bizim kız nasıl olacak 🤗🌸
Mrbmrb zeynebimm27 valla bilmiyorum daha orijinal bi isim olablir. Ya da yıllara yenileyecek bi isim :D okulda sınıf arkdşlarına bi sürü asel olacak o kötü
Pinar_kb zeynebimm27 bende aynı sekilde düşunuyorum. Okul öncesi oğretmeniyim kendi capımda isim analizi yapiyorum öğrencilerim arasında 🤭
izmir35 zeynebimm27 eltimin kızı var asel 🥰 inanılmaz hareketli çok bilmiş ama maşallah çok da güzel ♥️ Ama bir saniye durmuyor uyku desen 12 1 de anca uyuyor zorla doğduğundan beri uyku sorunu yaşadılar.
zeynebimm27 izmir35 yaa uyku sorunu ve inatçılık var anladığım kadarıyla 🥺 Rabbim hayırlı evlatlar eylesin cümlemizinkini 🙏🏻
zeynebimm27 Mrbmrb tavsiyeniz varsa alabilirim yıllara yenilmeyecek bir isim 😂😂 Malesef o sorunu bir çok isimde yaşıyoruz okul zamanı denk gelecekler 🤯
Kardi_13 zeynebimm27 Benim kızımın adı Asel karakter olarak sakin bir bebek sadece doğduğu ilk ay uyumamisti şuan 10 aylık ve uykusu iyi şımarık değil beni yormuyor diğer bebeklere göre çok farklı 🙂
zeynebimm27 Kardi_13 oy maşallah hiç üzmez annesini inşallah ya sakin uyuyan bebek duydum mu çok seviniyorum 😂 benim kızım daha yeni uyudu uyku sorunu maalesef yaşıyoruz kardeşinde de yaşarsak huni takar gezerim artık 🤯 adıyla yaşasınlar inşallah
izmir35 zeynebimm27 evet inadından bahsetmeye unutmuşum🤦🏽♀️ Sanırım genel olarak karakterleri böyle oluyor ya