zeynebimm27 Haylaz ben inanıyorum yani baktığın zaman Ahmet’ler Mehmetler ayşeler genelde hep bir ortak yönleri özellikleri var . Elbette herkesin düşüncesi farklı bu konuda 🌸Evet İslami isimleri de çok dikkat ederek koymak lazım.
Ssssraa Komşumuz var, evde annesine kök söktürüyormuş ama dışarıda asosyal bir bebek. Olanı biteni öylece izler gideyim oynayayım demez😬
zeynebimm27 Ssssraa aman evde var bir adet ‘ ikizler Burcu zeynoşumuz ‘ bu kızımda ‘Akrep Burcu Asel olacak inşalalh ‘ artık ben kökümden ayrılırım 🤯😂
zeynebimm27 eylulmin ya yerim onu maşallah Rabbim annnesine babasına bağışlasın. 🌸. 15 aylık bir kızım var Zeynep bu kızımıza da Asel koyalım dedik bakalım karakterleri nasıl olacak Zeynep zaten tam bir Nazlı bebek 😅
Aselimmm47 zeynebimm27 benim kız Asel isimle alakası var mı bilmiyorum ama uykular yok, 2 dakika oturmaz, koala gibi bana yapışık sürekli ama maşallah çok zeki gelişimi önde giden bir bebek 🥰
zeynebimm27 Aselimmm47 maşallah 🌸 ben inanıyorum isimle alakalı olduğunu ya hepsi belli başlı bir karakterle doğuyor elbet ama isimde etkiliyor 🙏🏻 Ay bana uyuyan bebek lazım büyük kızım da uykuyu unuttuk 🥺
Asell_07 17 aylık bir kızım var ismi asel çok kibar nazik hanımefendi tabiki her cocuk kadar hareketli bir kızım var ☺️ Zaman zaman huysuzluk vs oluyor tabiki cok sosyaliz dışarda herkese laf atar kendini sevdirir
zeynebimm27 Asell_07 Allah bağışlasın öncelikle 🙏🏻 Ya benimde Asel dedin mi böyle asil akıllı nazlı bir çocuk geliyor gözümün önüne 🥰
zeynebimm27 Mom0911 ya Maşallah ne güzel adıyla yaşasın hep 🙏🏻 İnşallah ben isimlerin karaktere etki ettiğine çok inanıyorum kızımda kızlarımda kendi ayakları üstünde duran ne istediğini bilen kimseye muhtaç olamayan evlatlar olur cümlemizin evlatları 🙏🏻
zeynebimm27 Tombikdonerartikcokpahali oy maşallah dağ Salim gelsin sıpa inşallah bir an evvel kavuşun da kokusunu doya doya Çek annesi 🙏🏻🙏🏻❤️
Betul055 zeynebimm27 28 aylık kızım var adı Asel 🌺 pamuk diye seviyorum her bebek anneye güzel ve tatlı gelir ama bizimki sanki bal çok sevimli cana yakın bir kızım var biraz huysuz az da aksi ama 😂😂😂
zeynebimm27 Betul055 olur o kadar annesi ya 😅😅 demi anlamı gibi bal gibi olurlar geliyor bana da 😂 adıyla yaşasınlar sağlıkla büyüsünler inşallah 🌸
Zlm zeynebimm27 benim kızımın adı Asel hale çok tatlı bı kız güler yüzlü açken ortalığı yıkar 😁 ama normalde mis gibi kızdir gezmeyi çok seviyo bütün gün gez hiç sesi çıkmaz
Aselimmm47 zeynebimm27 kızım 14 aylık 4 saat üst üste uyumuşluğu yoktur 🤦♀️☺️ isimle alakalı ise bence siz başka isim bakın 🙊😅
Asell_07 zeynebimm27 tamda öyle biliyomısın kızım asil akıllı ve nazlı 😀😀 Rabbim sizede en güzel günlerini göstersin evladınızın
Tombikdonerartikcokpahali zeynebimm27 Ah canm benim 😊😍 çok teşekkür ederim sizde sağlıcakla alın kucağınıza😍
zeynebimm27 nurelem Rabbim hayırlı ömürler versin inşallah hepsine hepimizin yavrusuna adıyla yaşasınlar 🌸 güzel isimler koymak nasip olsun herkese
zeynebimm27 Asell_07 ya yerim onu adıyla yaşasın hayırlı güzel ömürleri olsun inşallah 🙏🏻 Çok teşekkür ederim inşallah 🌸