Mervecik1 Deletedmom115 Bebek reyonlarında var zaten :) 6 ay grubu da var 9 ayda :)) 1 yaş da :))) Süt alerjisi yoksa ve süt içirmek istiyorsan alabilirsin :)) Türkiyede yok ama bildiğim kadarıyla :))
Firdevs Didemm123 tabi yedikleri de çok önemli yumurtayı muzu sebzeyi herşeyi yediriyorum ama sanırım bendeki gibi kronik oğlumun da kansızlığı çünkü oldum olası bende de var 🙈
Didemm123 Firdevs zaten kansızlık genetik gibi bişey. Mesela annemde var teyzemde var bende var oğlumda yok o babasına çekmiş 😂 boşver ya Allah başka dwrt vermesin. O dert değil yani 🤗
DenizKizi Deletedmom115 aynen yani anne sütü gibi veremezsin 1 bardak verebilirsin dedi. Benim iki arkadaşımın bebekleri emmedi mama yediler 8 aylıkken mamayı bırakıp inek sütü verdiler hatta biri 6 aydan itibaren verdi mama külfetli ister istemez ama formül mama gibi besleyici olmadi simdi zayif bebeği tam 1bucuk yaşında 2 aydır yine formül mamaya döndü
Deletedmom115 DenizKizi Çok şükür yine sütüm az da olsa var ayrıca ek gıda da var bi sorun olacağını düşünmüyorum inşallah tabii. Günde 1 bardaktan bence de bir şey olmaz.
Firdevs Didemm123 aynen öyle en büyük derdimiz bu olsun Rabbim amansız dert vermesin tüm bebişlerimize 🙏
DenizKizi Deletedmom115 aynen canim zaten ek gıdaya başlayınca on plana ek gıdanın geçmesi lazım ki seninki zaten 11 ayda gelmiş nerdeyse senin sütünde yeter 1 bardakta inek sütü ver içsin.
TgcDvc Firdevs ben 29 yasındayım doğdugum gun vermeye baslamıslar .. kendimi bildim bileli gunde 2 lt süt içerim maşallah kanım coşuyo 😂😂
Melved80 Deletedmom115 hazır sütlere kesinlikle güvenmeyin babam çalışıyo süt fabrikasında içerisine giren ilaçların etkilerini görseniz eve sokmazsınız o sütleri benim gibi. İlaç bazen eline değermiş yanık izi gibi kabarcıklı yara oluyodu babamın eli o yüzdn temiz bi yerden kendiniz alın kaynatın bence
OlgaArslan Deletedmom115 doktorlar süt önermiyor onun yerine yoğurt peynir daha faydalı. Bi arkadaşımın oğlu 6 yaşında günde 2 su bardağı içiyor doktora götürmüş geçen süt çok mı içiyor demiş doktor. Evet diyince de azaltın şu an ciddi derecede kansızlık ve dişlerde çürüme var demiş doktor. Hatta hiç verme onun yerine yoğurt peynir yada yarım bardak sütü yarım bardak suyla karıştır öyle içsin demiş doktoru. Bence hiç gerek yok çok da küçükmüş inek sütü alerjen zaten. Bize doktor tadım yap dedi tadımdan sonra alerjimiz çıktı şu an yoğurt peynir süt yumurta sadece 3 günde 1 kere yiyebiliyor o da sadece tadımlık
Deletedmom115 OlgaArslan Anladım bende yarım çay bardağı zaten sulandırarak vereceğim aklımda teşekkür ederim
Deletedmom345 Deletedmom131 Kendisi doktorumuz.Oldukça başarılı,inanılmaz donanımlı bir dr.Aynı zaman da Fitoterapist olduğu için beslenmeyle yakından ilgileniyor.Açıklamaları mantıklı,ortaya bir laf atıp bırakmamış,konuyu açmış. Tercih bizlerin🙂