5-cocuk-annesi Gzdyk temiz ve kuru tutun malum yazdayiz bol bol duş alın ve kuru tutun 5 5 tane normal doğum yaptım iyikine yapmışım vücudum okadar rahatki anlatamam
Elif1407 YeldaKuzey Beninde açıldı benle ayni zamanda dogum yapan arkasiminda acildi o kontrole gitti dikmediler zamnla kaoanir dediler
ipekkusum-20 @Gzdyk estetik dikişli normal doğum yaptım. İlk 1 ay oturmakta güçlük çektim baya acıdan ağlıyordum. Sonrasında hala acı oluyor ama eskisi kadar değil çok şükür
Gzdyk YeldaKuzey krem verdi doktor iki tane 5 saat aralıklarla sürüyorum sırayla ağrılarım baya hafifledi benim
Gzdyk Ysf-kn Bende her duştan sonra batikon sürüyorum bide doktorum iki gün önce krem verdi bugün 11.günüm baya hafifl3di agrilarim ama hala oturup kalkmakta zorluk çekiyorum
islimkry Gzdyk ben iki hafta oturamıyorum. 15-20 günden sonra dikişler düşmeye başladı bende. Batikon kullandım birde benim iltihap kaptığı için fito merhem kullandım ilk hafta. Benim çok zor geçti. Allah şifa versin sizlere 🙏
Gzdyk Ysf-kn MADEFİX KREM yarayı çabuk iyileştiriyor bide ANESTOL KREM ağrılı olan yere sürüldügünde ağrıyı azaltiyo ve uyusturuyo