momtgb0676 Merhaba, 17. Günümdeyim ilk 10 gün boyunca bende sizin gibi oturmakta güçlük çektim. Doktorum tüm dikişler kendiliğinden gidecek demişti 17. Günümde hiçbir dikiş ağrım kalmadı. Hatta sindirim güçlü yaşarken wc ye de gittim hiç sorun olmadı.
Seymaay Benim dikişlerim 1 ayda anca iyileşti sızlama filan da iki hafta da anca geçti ama insandan insana değişiyordur benim biraz geç iyileşti
Mavs Benim ilk 10 gün çok sıkıntı çektim sadece baticon sür dedi doktor kontrole gittim dikişlerin riskli dedi 3 tane krem verdi onları düzenli sürdüm şuan 24 günüm hiç acı ağrı yok bi kaç tane kuru dikişim kaldı
deniz_063 Mavs peki dikişinizin görüntüsü nasıldı bana nasıl bi dikiş olduğunu söylemediler siyah düğümlü bi dikiş. eriyen dikişmi acaba yoksa alınan veya kendiliğinden düşen dikişmi
momtgb0676 Gzdyk bende öyle söylüyordum yeter artık ne olcak böyle diye. Günde 2-3 parol alıyordum ama az kaldı çok fazla dikişiniz yoksa şayet yakında acı hissi kaybolur
Han30 Gzdyk merhaba. Benim kendinden eriyendi toplam 25 günde falan tam iyileştim. Şuan çok taze kuru tutun ben hep fön ile kuruttum
Gzdyk Han30 ayyy inanmıyorum ya 24 gün muuuuuuu kuru tutmak felan sıkıntı değil oturamadigim için bebeğimi emziremiyorum hep sağıp veriyorum
deniz_063 bende 11.günümdeyim benimde 2 gündür sızlamaya başladı 2 gün önce ilk defa eğilip dikişi gördüm çok korkunç😟 doğum sonrası hastaneye dair ne varsa fobi oluştu bebeğimi bile muayeneye götürürken ayaklarım geri geri gidiyodu😞 inşallah geçerde bebişlerimizle daha rahat ilgileniriz ben dikişlerin sızlamasından oturup kalkamıyorum
Gzdyk deniz_063 Benimde çok sızlıyor anneme baktı dışardan normal duruyor dedi batikonumu annem yapıyor çünkü korkudan doktora gidemiyorum resmen
erdeminannesi12 Gzdyk yatarak emzirebilirsiniz deneyin daha rahat oluyo benimde çok geç iyileşti ben yatarak emzirdim hep
Gzdyk deniz_063 yarın hastaneyi arayıp soracağım nasıl bi dikiş yaptıklarını doğum sırasında sormak aklıma gelmemişti. Ama dışardan görünen bir ip yok yara izi gibi ince çizgi var sadece
Mavs deniz_063 valla mavi renk bnimki iç ve dışta bnim çok dikişim vardı doktor 25 güne kendi düşer dedi bende kontrole gttiğimde eliyle bastırdı allahtan ağrı kesici içmiştim o gün çok acı hissetmedim benim kremleri falan eşim sürüyo tek yapılmıyor çünki
deniz_063 Gzdyk benim yarın gitmem lazım kontrolum var ama gitmicem hic olmazsa biraz iyilessin acı hissi gitsin cunku elle muayene ediyolarmış korku azaldımı gitmek daha mantıklı geliyo bi aksilik cıkmazsa insallah benide annem cok sıkıstırıyo git diyede gidemem😭
deniz_063 Gzdyk internette eriyen dikişler düz gözüküyo alınan dikişlerde düğümlü🥲 gidip aldırmazsam bişey olurmu etrafımdakiler kendiliğinden düşer diyolar
Hilalduzzz deniz_063 çatı muayenesi gibi muayene yapıyor ama acımıyor. İç dikişlere bakılması lazım yoksa neden çağırsınlar ihmal etmemenizi öneririm 👍🏻
Gzdyk deniz_063 Bende ondan çok korkuyorum gitmiyorum işte bu acının üstüne birde parmaklanmayi kaldiramam 😅😅😅😅😅
Defneninannesi1108 deniz_063 Kendiliginden düsüyor alınan bi dikis yok canim sen temiz kuru tut yeteer.
Mevakemaleyna Gzdyk İlk doğumda kesili yaptım 20 gün sonra düzeldi ilk 1 hafta sonra kendi kendine düşmeye başladı 2′de kesisiz normal doğum yaptım ama onda da yırtılmaları mı olduğu için gene dikiş atıldı Ondaki sadece ön tarafta olduğu için pek zorlanmadım gene de otururken Hani rahatsız oluyordum o da 15 gün sonra mı Ne düşmeye başladı 43 gün tamamen bitmişti ikinci doğumda
Mevakemaleyna deniz_063 kız Korkma bunlar estetik dikiş Ben mesela iki doğumu da devlette yaptım Hani öyle yapmazlarsa zaten dikiş Bence tutmaz hani mesela biz Dikiş dikerken sök dikerken ne yapıyoruz geri açılmasın diye sağlam olsun diye oraya düğüm atıyoruz bunu da öyle düşmanı düğüm atmazlar sana zaten orası Birbirine kavuşmaz iyileşmez O yüzden hiç sorun yapma artık o kadar gelişti ki tıp o yaptıkları ipler var yani dikiş attıkları onlar bile o kadar peki kendiliğinden eriyip giden tek tek düşen bir şey ki hiçbir şekilde sorun olacağını düşünmüyorum ben 4 yıl önce yaptım oğluma doğumu Hani benimki de öyleydi benim bu çok rahat kendi kendine düştü ikide de aynı şekilde 3 ay oldu yani rahatlıkla düştü benim bütün dikişlerim öyle yapmazlarsa kavuşmaz sağlıklı bir dikiş atmış olmazlar
Hilalduzzz Hem batikonla pansuman yaptım hem hametan krem sürdüm. Bu şekilde çabucak iyileşti gerdirmemeye dikkat edin sürekli su ile yıkayın temiz tutun ardından güzelce kurulayın. Batikon sürdükten sonra gazlı bez ile kurulama yapın. Annen Hametan krem aldırdı onu kullandım çok iyi geldi. Zaten baya iş gören bir krem.
Gzdyk Hilalduzzz devlette yaptım ben doğumu. Çağirmadilar zaten, hee hangu bi bilgi de vermediler. Bende doğumun heyecani ve korkusu ve acısıyla sormayı unuttum zaten tek küçük bi yer ince ince sizliyor üstüne basamıyorum ondan sordum