Gulsen4224 bebekzeynep ohh miss özlemişsindir 🤭😍memleket neresi birde başka şehre gelin oldun galiba 🙈
bebekzeynep Gulsen4224 özlemez olur muyum 😍gözüm patladı 😃memleketim Kayseri eşimin işi gereği gurbetteyiz canm
Gulsen4224 bebekzeynep zor olur alışması Cnm çok iyi olmuş senin adına sevindim İnan ailen de ordadır özledinn tabi 😍🥰
Minico Gulsen4224 6 aylık, bu aralar çok zor geçiyor uykuları bozuldu gündüzleri huysuzlanıyor diş döneminde diye herhalde 😐
bebekzeynep Gulsen4224 2 buçuk sene oldu alştm ama pandemiden ve bebekten dolayı sık gidemedim çok özledim 😊
Gulsen4224 Mom356 yaa tüh cnm ağlıyor mu damlası felan yok mu erkek bebekler daha gazlı oluyor sanki benim oğlumda öyleydi 🙄😣
Mom356 Gulsen4224 benım nehirde kolikti buda kolik damlası var veriyorum ama fayda etmiyor çok ağlıyor ıkınmattan maf oldu
Aleyna35 Gulsen4224 Her zamanki gibi ben. 🤚🏻 İkiz kızlarımın ikiside uyanık yanlarında bekliyorum bende.Çok uykum var ama uyuyamıyorum malesef.Kolay gelsin sizede. 😊
Gulsen4224 Aleyna35 oy maşallah sağolasın sanada kolay gelsin cnm umarım uyurlar oynaşıyorlar mı cimcimeler😍
Gulsen4224 Mom356 tüh kuzum ya 1 çay kaşığı zeytin yağı felan versen ben öyle yapıyorum birde bacaklarından tutup ileri geri hareket yapsan cnm ya kıyamam
Gulsen4224 Mom356 yaa kuzucum benim bende oğlanda öyleydim acile giderdik hep gece felan Gitseniz rahatlar aslında
Gulsen4224 Aleyna35 rica ederim ohh bak sen anneyi yoruyorlar demek Allah kolaylık versin cnm inşallah bir an önce uykuya dalarlar 😇☺️
Aleyna35 Gulsen4224 Teşekkür ederim.Umarım uyurlar.Sizede kolay gelsin tekrardan çok yormayın kendinizi. ☺️