Gulsen4224 Evet ; Uyumayan,Uyku Tutmayan Anneler Neler Yapıyorsunuz sohbet muhabbet olsun👌🌺 Ben temizlik bu saatte 🤭
birfincannkahve Gulsen4224 Uykum var ama oğlum uykudan uyanıp rüyasında oyuncaklarını gördü heralde onlarla oynamakla mesgul ben de başında bekliyorum 😁 kolay gelsin bu arada 😊
bilgemira Gulsen4224 ya yok kesinlikle uyku yok ne guzel uyuyordu simdi donerek surekli uyaniyor agliyor delirecem uykusuzluktan yahu ne var don yat iste ne istiyorsun yat uyu daha
Gulsen4224 birfincannkahve ohh maşallah Paşa’ya galiba rüyasında gördü direk Oyuncaklar için uyanmış Gibi sanada kolay gelsin cnm😍
Gulsen4224 bilgemira yaa huzursuz olduğu bir durum var muhakkak normalde kaç gibi uyur belirli saati Var mı Bugün mü uyumadı
bilgemira Gulsen4224 belli saati hep vardır. Bi kac aksamdir boyle huysuzluk degil aslinda surekli donuyor sirt ustu yatıyorum bi bakiyorum yuz ustu surekli ihlaya ihlaya uyaniyor bu sefer.
Gulsen4224 bilgemira belkide diş gelecek ona huzursuz oluyor yada sıcaktan da bunalıyor olabilir annesi
Gulsen4224 birfincannkahve öyle çiçeğim oynaşsın bakalım bal kuzucuk annesini yormadan da uyur umarım 🌸🥰