Aleyna35 Gulsen4224 Teşekkür ederim.Umarım uyurlar.Sizede kolay gelsin tekrardan çok yormayın kendinizi. ☺️
Gulsen4224 Ebrarergun123 oy maşallah ya daha minik başlarda öyle olur sonradan düzene girer umarım kırkı çıksın😍😇😅
Minico Gulsen4224 6 aylık, bu aralar çok zor geçiyor uykuları bozuldu gündüzleri huysuzlanıyor diş döneminde diye herhalde 😐
Gulsen4224 Minico kesinlikle dişten cnm bu aylar zor birde kimi bebekte 2 ay önceden belirtiler başlıyor diş gelmiyor oda zorlar umarım hemen çıkartır zorlamadan🤲🏻🌸
Minico Gulsen4224 amin inşallah canım🌺 uykular bozulunca kaç zamandır bende zombi gibiyim bazen tık diyecek noktaya geliyorum sonra kendime kızıyorum daha güçlü olmalısın diyorum bu dönemde varsa önereceğin birşey açığım herşeye ☺️
Gulsen4224 Ebrarergun123 elhamdulillah büyüyorlar cnm zaman hemen geçiyor İnan büyür senin minik kuzunda🤲🏻🥰🤭
EfeveMert Gulsen4224 hem bebisimin atesi var hem esim bodrum sahil guvenlikte uzman cavus oldugi icin yangin yerindeki koylere botla tahliyeye gitti aklim onda 2 nöbet birden bu gece
Gulsen4224 EfeveMert yaaa 😣Gecen sabah oldu uykusuz kaldın sende salgından kaynaklı galiba ateş çok geçmiş olsun şurup felan verdiniz mi rabbim eşinizinde yar ve yardımcısı olsun inşallah sıkmayın canınızı🤲🏻
Gulsen4224 Minico atlatacaksın inşallah tatlım uyuduğu zamanlar uyusan olmuyor mu dinlenmiş olursun🙄🙄🙈
EfeveMert Gulsen4224 dis cikariyoruz sanırım cunku sadece bas atesi var o da 38 civari geziyor fitil verdim bekliyorum zaten ates olmasada uyunacak durumda degil ortalik memleket yangin yer bodrum da 4 bir yandan alevler icinde 😢
Zehraulu Gulsen4224 23 günlük bebe sahibi olarak beslenme saati yapıyoruz bizde, bi gözüm kapalı şekilde😴