Kalimbanne Kızlar günaydın kahvaltımızı yaptık mı? Dere otlu omlet, taze nane,roka, dereotu . Azıcık peynir biraz domates iki zeytin bir dilim tam buğday ekmeği şekersiz çay benim kahvaltim 🤗
Deletedmom_36 Kalimbanne ben henuz yapmadim😊kizimi uyutunca rahat yapmayi planliyorum aklimda yumurta salatasi var bol yesillikli yaninada cay😌
Hgt Kalimbanne valla ben tamamen unuttum bugün ne yapacağımı sabaha kadar uyumadık. Diş çıkarıyoruz. Sabah 10 da uyuyup öğleden sonra kahvaltısı yapınca hiç aklıma gelmedi kızlar ya
Mom626363 Kalimbanne diyet ve sporla 78 den 72 ye dustum bir ay ara verdim bayram vs girdi kilo almadim cok sukur Yeni hedefim 72 den 65 e dusmek insallah gorurum bu rakamı ❤
urazinannesiii Kalimbanne postu yeni gördüm ama bende hemen yazayım dedim bende bugün başladım diyet ve inşallah sporla. Ya Allah bismillah dedim bakalım. 76.300 gramım hedefim 65 😀
Nuraky Kalimbanne sağlıkli beslenme kampına girdim bugün ilk günüm bebeğim 6 aylık ve emiyor dayanamaya çalışıyorum çok zor geçti İlk günüm 😢 motive bozmak istemem ama baş ağrısı aclik uykusuzluk hepsi yordu
Kalimbanne Nuraky canım şöyle söyleyeyim kendin istemedikten sonra hiçbir şey olmaz ben şu an istediğim için bana çok kolay geliyor ama istemezken dünyanın en zor olayı idi kendinin istemesi gerekiyor
Kalimbanne Nuraky Alışırsın elbet ama anladığım kadarıyla aç kalmissin sen kendini aç bırakma lütfen karnın aç olmasa basın ağrımaz belli bir saat kotan yoksa tarçınlı süt icebilirsin uyuyana kadar seni baya idare eder