Lonewolf Kalimbanne bende sevmem ama ah hocam sağlık için neler yemiyoruz ki🤣 ben nane sevmem mesela taze olanı sabah ye dedi diyetisyenim yiyordum valla
Egelim Kalimbanne Bir kaç ay önce çok kararlı bir şekilde başlayıp 3 ayda 14 kilo verdim, sonra ramazandı bayramdı derken son kalan 5 kilomu veremedim, ay hiç başlayasım da yok diyete 🤦🏼♀️
Milagrosoreiro Kalimbanne Ben de diyetteyim ama diyetisyenle başladım😀 65 kilom hedefim 55’lere inmek o sayıları görene kadar devamke
Kalimbanne Milagrosoreiro ben de Eylül’de başlayacağım diyetisyene son 10 kilomu onunla vereceğim çünkü giddikce kilo vermek zorlaşıyor
Kalimbanne Deletedmom_36 olsun çiçeğim ben sana başlangıç seviye video bulurum araştırmam lazım biraz 😘
Egelim Kalimbanne İlk başladığımda çok istekliydim ama şimdi hiç başlayasım gelmiyor, versem de iyi olur ama bilemedim ☺️ Ben en iyisi pazartesiye kadar düşüneyim 😄
Milagrosoreiro Kalimbanne Evet gittikçe zorlaşıyo.doğumdan sonra 75’tim diyetisyenle 10 kilo verdim şimdi kalanlar gidicek 2.günüm bakalım
Kalimbanne Egelim ya benim de uzun süredir baslayasim gelmiyordu bu sabah guncelleme geldi inşallah geri gitmez 🤣