Lonewolf Kalimbanne mutlaka bak çok faydası oluyor.Ben daha önce 60 dan 53 kiloya o sporlar sayesinde düşmüştüm😊 o zamanlar fit zamanlarımdı
Lonewolf Benim diyetim şu şekilde: Diyetisyenim den öğrendim hep onu kullanıyorum. Kahvaltı: -1 adet haşlanmış yumurta -5 adet zeytin -salatalık ve domates -1 dilim tam buğday ekmeği -yeşillik(maydanoz,roka,kuzu kulağı vb)
Kalimbanne Adaveannesii MiraysMutti kızlar yukarda kendi yaptığımı yazdım herkes kendi planını uygulasın bence kendinizi bilin ne seversiniz bilin arada kaçamak yapsanız da kalori hesabıyla absorbe edebilirsiniz nasıl olsa yedim bitti diyet demeyin 🤗
Hgt Kalimbanne haklısın valla en iyisi kendimizi tanıyarak yola devam etmek.. İnsta hesaplarına da bakıyorum şimdi. YouTube videolarına da bakalım korkacak mıyım sevecek miyim 😬🤗
Hgt Kalimbanne vooovvv diyet sağlıklı beslenme benim uyum sağlayamayacağım şeyler biliyor musunuz. Kalabalık bir ailede yaşıyorum oldukça zor olacak hatta savaş olacak benim için 😬
Lonewolf 1.ara öğün: Meyve ve kefir öğle yemeği: -6 kaşık sebze yemeği -1 dilim tam buğday ekmeği -bol salata -3 kaşık yoğurt 2.ara öğün: Havuç ve kefir
Kalimbanne Hgt bir de eksik kalori diye bir sayfa var kadın çok güzel fit tarifler veriyor ameliyatsız 90 kilo vermiş benim en büyük motivasyon kaynağım o kadın
Kalimbanne Lonewolf süper hocam genelde bu listeden giderim ben de aşağı yukarı böyle besleniyorum zaten 🥰 kefir alayım bugün
Lonewolf Kalimbanne kefir çok etkili gerçekten birde suya çubuk tarçın atıyorum arada.Akşam süt içiyorum bazen diyetisyenim ona toz tarçın kat demişti 😊
Kalimbanne Lonewolf benimki de kilo aldı bu sayede zayıflar o da 🤗 her hali çok yakışıklı bence ama sağlıklı olalım 🤗