Mom2626 1ana1bebe ayy MaşaAllah 3 çocuk büyüttüyse gerçekten kaliteli bir araba demekki. Yakında e bebek yok maalesef. Arada anca gidebiliyorum. en kısa zamanda bakmaya çalışacağım
Eylusunannesiii Mom2626 ooo ikinci eli bile cok fırlamış 😳 nette flan 4 bindi bende takibindeydim e bebege indirimli gelince kacirmadim acaba hala varmi ya e bebegin magazasinda yoktu buyuk depolarindan getirildi
Mom2626 Eylusunannesiii İnternet sitesinde stokta yok diye gözüküyor. Mağazasına gidip bakamadım.araba fiyatları nasıl bu kadar zamlaniyor anlamış değilim ya. Aldigimiz maaş kadar bebek arabası fiyatı var. Ne olacak böyle hiç bilmiyorum
51_Merve Mom2626 yok ben kullanmıyorum bi yerde görmüştüm güzel araba ben ebebekten canyon aldım travel sistem yer kaplaması önemli degl zaten onunda tekerler çıkıyo oda küçük kalıyo
51_Merve Mom2626 bende Beyza burak şahin diye YouTube r var bebek arabası araştırırken onlar denk gelmişti izlemiştim o anlatıyo arabayı
Mom2626 51_Merve Evet bende onda görmüştüm ama cesaret edemedim. Belki ürün reklamı yaptıkları için kullanıyorlardır diye 😃
51_Merve Mom2626 memnun kalmasa kullanmaz bence reklam için. Reklam yapsa bile zaman geçince değiştirirdi diye düşünüyorum
Flamingom Mom2626 cybex pockit all city 3 bin olan süspansiyonlu. Bugaboo bee 5 kullanıyorum. Gözüm onda ama bugaboo dan da vazgecemiyorum😂
Mom2626 Flamingom o modele bakmamıştım bakayım. Sıfır mı almıştın bugaboo yu 😊 bugaboo bee 5 sıfır çok pahalı 😃
Flamingom Mom2626 cok hatırlamıyorum ilk aldığımızdı bir de maxi cosi pebble anakucagı pegprego mama sandalyesi vardı 3 buyukler 😂 hiç sormayın
Mom2626 Flamingom Maşaallah maddi durumunuz çok iyi o zaman ☺️ Rabbim hayırlı afiyetli şekilde bebeğinizin kullanmasını nasip etsin 🤗
Flamingom Mom2626 allaha sükür diyelim ama artık eskiye göre iyi değil pandemi den borç içindeyiz önümüzdeki ayı göremiyoruz her an iflas eşiği