Mom2626 Böyle araba tavsiyesi olan var mı. Stokke bebek arabam vardı çok ağır olduğu için ve kendi başıma tasiyamadigim için sattım. Hafif az yer kaplayan ve kullanışlı bir model tavsiyesi olan varsa açığım ☺️
Mom2626 KYAG2509 Beğenmediğiniz özellikleri var mı peki? Sürüşü nasıl. Tekerleği küçük olduğu için kaldırımda bebek sarsiliyor diyenler var öyle bir durum oluyor mu gerçekten?
Mom2626 zeynepela2 Beğenmediğiniz bir ozelligi var mı? Kaldırım da sürerken veya açarken kapatırken sıkıntı yaşadınız mı ?
KYAG2509 Mom2626 valla sürerken yokmuş gibi bi araba kaldırımda öyle aşırı bi takılmaya rastlamadım benim kızım 22 aylık 1 sene daha kullanır düşüncesiyle aldık zaten artık pekte pusete binmek istemiyor ama genel olarak memnunun.Bide rengine vuruldum diye aldım mint yeşili bizimki😍
Okuroya Mom2626 hayır çok rahat sürüsü var yağ gibi gidiyor yollarda ve kaldırımda. Hem hafif hemde çok kolay sürülüyor
zeynepela2 Mom2626 hiç yaşamadım ama arnavut kaldırımda biraz zor gidiyo açılıp kapanması çok kolay taşıması çok kolay tavsiye edilir
Mom2626 KYAG2509 Evet o rengi çok güzel ☺️ fotoğraflarına baktığımda oturur halde tam dik durmadigini farkettim bir sorun oldu mu bebeğiniz için. Benim oğlum yatmayı sevmiyor da tam dik durması daha iyi olabilir belki
Mom2626 Kbrgnca Aa bende bu arabaya baktım biraz önce. Yorumlarda tentesinden memnun olmayan vardı. Siz sıkıntı yaşadınız mı. Sonbaharda kullanılır mı sizce
Kbrgnca Mom2626 bebişim nisan doğumlu henüz kullanmadım sonbaharda😌 ama yağmurluğu tamamen kapatıyo arabayı bir sorun olacağını düşünmüyorum o yüzden. Çok memnunum manevrası falan çok iyi ve çok hafif.
Okuroya Mom2626 hayır yaşamadım gayet rahat gidiyor. Dik olduğu zaman kendisini atmaya calisiyodu denedigim bazı arabalarda. Bu eğimli olduğu için öyle bişey yapamiyor