Tmy Babymom ahahahahaha 🤣ne güldüm ama ayni ben gibi ..ben de yat kalk eşimi gördüm bilsem arada bizimkilerin fotosunu koyar karşıma onlara bakardım 😍
Babymom Tmy aynen öyle ya hayır kendi fotografıma baksaymışım bari ya ilk çocuk acemiliye denk geldi bir dahaki sefere daha dikkatli olurum diyorum 😂😂
BilgeeB YamacDemirinAnnesii Walla bizim minik de tıpkı babası 😍 😘 Bana da derlerdi gözün eşinden başkasını görmediği için Kız babasının ikizi 🤗, ki tam tersi eşim de keşke sana çekseymiş sana benzeseydi diyo ☺️☺️☺️
YamacDemirinAnnesii BilgeeB sen daha çok seviyorsun demek ki maşallah olsun anne baba farketmez espiri olsun diye açtım zaten önemli olan sağlıklı olmaları 😍
Yasey BilgeeBq0 İlactan olurmu bilmiyorum kullanmadık hiç ama bizdede yeşil kaka oluyor üşütünce yeşil oluyormus
Thesra YamacDemirinAnnesii Valla doğduğu gibi hemşire kendinin kopyasını yapmışsın dedi😂😂şuan büyüdü ama her gören diyoki bu kadar olur yani tamamen sen😂oysaki bana hiç benzemesini istememiştim😅😅
YamacDemirinAnnesii Thesra aynen banada öyle diyorlar hep 😍 boş ver kız bize benzesinler ohhhhh misssss 💃🏻💃🏻☺️☺️😍😍😂😂
Thesra YamacDemirinAnnesii Hayır hamileyken adrina limanın resmine gece gündüz baktım hep dedim allahım buna benzesin diye😅😅o kadar da inanmıştım benziycek diye😒😒gel görki çıkan sonuç bendeniz olmuş 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤣🤣🤣demekki kocalarımız bizi daha çok seviyomuş😅😅😅
YamacDemirinAnnesii Thesra adrina lima he 😂😂 bu güzeldi 🤣🤣 evet demek ki onlar bizi daha çok seviyorlarmış 💃🏻💃🏻😍😍
TugsemEce YamacDemirinAnnesii Babasına benziyo. ☺️♥️ Hamile kalmadan önce ve hamileyken eşim sana benzer inşallah diye dua ediyodu. Kızımız doğduktan sonra aynı babasına benziyo dediklerinde yüzündeki mutluluğu tarif edemem. 😂
Ravzam_21 YamacDemirinAnnesii aynenn herkes çok istiyodu gözlerinin bana benzemesini ve benzedi Rabbim sağlık sıhhat versin de kime benzerlerse benzesinler önemli değil 😊
Thesra YamacDemirinAnnesii Arada bi irina shayk de var tabi onada baktım 😂😂😂🤭🤭🤭 ama yok olmadı yani napalım😅😅😅
TugsemEce YamacDemirinAnnesii Banada çok benzeten var ama ne bileyim ben pek benzetemiyorum. 😂 Babasına benzesin ya sorun değil ben memnunum benzemesinden. ☺️
Thesra YamacDemirinAnnesii İyide ben bana benzesin istemedimki😂😂şu hayatta neyi istemediysem o oldu zaten😅😅heryneyse yapcak bişey yok benzemiş işte🤭🤭🤭