Sizce ?? ☺️
YamacDemirinAnnesii benim oğlum benim kopyam tabiki babalara benziyo ama daha çok ben bebekligimle tıpatıp 👍😊
YamacDemirinAnnesii benim kızım ikimizden de almış ama en çok ben. Tıpatıp benim küçüklüğüm 🤗😍 el ve ayak parmakları göz rengi babası 😍😍😍😍
YamacDemirinAnnesii iki çocuğum var ilki kiz kizim ortaya karışık hem bana hemde babasina benziyor 😂 oglum daha 44 günlük kime benziyor bilemiyoruz ama dayisinin kucuklugune cok benziyor 😂
YamacDemirinAnnesii benimki aynı babannesi🤣🤣🤣🤣🤣
YamacDemirinAnnesii valla oğlumu eşim doğursa bu kadar benzemezdi 🙈😍😍
YamacDemirinAnnesii eşimin bebekliğiyle fotokopi gibi 😀 gitgide değişiyor ama asla bana benzemiyor 😀
YamacDemirinAnnesii Walla bizim minik de tıpkı babası 😍 😘 Bana da derlerdi gözün eşinden başkasını görmediği için Kız babasının ikizi 🤗, ki tam tersi eşim de keşke sana çekseymiş sana benzeseydi diyo ☺️☺️☺️
YamacDemirinAnnesii Valla doğduğu gibi hemşire kendinin kopyasını yapmışsın dedi😂😂şuan büyüdü ama her gören diyoki bu kadar olur yani tamamen sen😂oysaki bana hiç benzemesini istememiştim😅😅
YamacDemirinAnnesii Babasına benziyo. ☺️♥️ Hamile kalmadan önce ve hamileyken eşim sana benzer inşallah diye dua ediyodu. Kızımız doğduktan sonra aynı babasına benziyo dediklerinde yüzündeki mutluluğu tarif edemem. 😂
YamacDemirinAnnesii benim oğlum başta bana benziyordu ama 1 aylık oldu git gide babaya benziyor bende öyle istiyordum zaten 😊😊
YamacDemirinAnnesii babasına benziyor benim kız 😂
YamacDemirinAnnesii vallahi benim kızım var çok şükür ben eşime benzesin istiyordum kaşlarını çattığı yerdeki çatıklığa kadar eşime benziyor bir tek kulakları bana benziyor o kadar her bir hücresi eşime benziyor valla bu kadar beklemiyordum birde gözlerini benim babamdan almış o kadar 😂
YamacDemirinAnnesii bizim oğlan karışık ikimizdende almış 🤗
MiracAlpinannesi benim oğlumda benim kopyam valla eşim bu duruma bozuluyor gibi ama belli etmiyor sana benzesin tabi hayatım diyor ama içi neler diyordur Allah bilir 🤣🤣 anketi yapamadım mı acaba ? 😂😂
Hepimiz çocuklarımızı kendimize benzetmişiz hanımlar tebrik ediyorum hepimizi 👏🏻💪🏻😂😂
YamacDemirinAnnesii bir ben galiba babasına benzetmişim😒 hiç benden birşey almamış ya bende diyorum gurbette kimi görecem sabah akşam yattım kalktım kocamı gördüm hep ona benzemesi normal😂🤗
YamacDemirinAnnesii bir ben benzetemedim 😓ayni babası sadece elleri bana benziyor 😫
Elff şakaaa 🙈🙈😂😂
YamacDemirinAnnesii değilllll🤣🤣
Bizim oğlan ne bana ne babaya benzemiyor şimdilik henüz 15 günlük 😂😂
Oske_21 oyyy kuzum daha küçücük 😍
Tospagam maşallahh Paşa’ya 🤩
aasenamerve büyüyünce sana benzer o zaman ☺️😂
YamacDemirinAnnesii valla özellikle gözleri babası olarak kalsın da gerisi farketmez 😀
Deletedmom0086 sende bizdensin desene 😂🤩
Babymom banada hep kendine bakmışsın kendine benzermişsin diyorlar ama hiç kendime bakmadım tam tersi hep eşime baktım ama bana benziyor naparsın😂😂
Babymom ahahahahaha 🤣ne güldüm ama ayni ben gibi ..ben de yat kalk eşimi gördüm bilsem arada bizimkilerin fotosunu koyar karşıma onlara bakardım 😍
@aasenamerve bizimde oyle esimin bebekliginin kopyasi 😀 Ama ben yatip kalkip ona benzesin diye dua ettim cok guzel bi bebekmis 😊
Nhnorhan sanada benzer büyüsün yani benzesin ama değil mi o kadar acı çektik hakkımız 🤣💪🏻
Nhnorhan ben hiç gözümde canlandıramadım bile ama bana benzer diyordum çünkü 4 yeğenim var hepsi aynı ben 😂 ama kendi çocuğum benzemedi 😂
Benim kız 4 aylık babasının kopyası sadece göz rengini benden almış 😍( mavi)
Ravzam_21 en güzel yeri senden almış desene maşallah 😍