MiracAlpinAnnesi YamacDemirinAnnesii benim oğlum benim kopyam tabiki babalara benziyo ama daha çok ben bebekligimle tıpatıp 👍😊
Icot YamacDemirinAnnesii benim kızım ikimizden de almış ama en çok ben. Tıpatıp benim küçüklüğüm 🤗😍 el ve ayak parmakları göz rengi babası 😍😍😍😍
Ceren YamacDemirinAnnesii iki çocuğum var ilki kiz kizim ortaya karışık hem bana hemde babasina benziyor 😂 oglum daha 44 günlük kime benziyor bilemiyoruz ama dayisinin kucuklugune cok benziyor 😂
YamacDemirinAnnesii MiracAlpinAnnesi benim oğlumda benim kopyam valla eşim bu duruma bozuluyor gibi ama belli etmiyor sana benzesin tabi hayatım diyor ama içi neler diyordur Allah bilir 🤣🤣 anketi yapamadım mı acaba ? 😂😂
YamacDemirinAnnesii Hepimiz çocuklarımızı kendimize benzetmişiz hanımlar tebrik ediyorum hepimizi 👏🏻💪🏻😂😂
Babymom YamacDemirinAnnesii bir ben galiba babasına benzetmişim😒 hiç benden birşey almamış ya bende diyorum gurbette kimi görecem sabah akşam yattım kalktım kocamı gördüm hep ona benzemesi normal😂🤗
aasenamerve YamacDemirinAnnesii eşimin bebekliğiyle fotokopi gibi 😀 gitgide değişiyor ama asla bana benzemiyor 😀
YamacDemirinAnnesii Babymom banada hep kendine bakmışsın kendine benzermişsin diyorlar ama hiç kendime bakmadım tam tersi hep eşime baktım ama bana benziyor naparsın😂😂
Tmy Babymom ahahahahaha 🤣ne güldüm ama ayni ben gibi ..ben de yat kalk eşimi gördüm bilsem arada bizimkilerin fotosunu koyar karşıma onlara bakardım 😍
Nhnorhan @aasenamerve bizimde oyle esimin bebekliginin kopyasi 😀 Ama ben yatip kalkip ona benzesin diye dua ettim cok guzel bi bebekmis 😊
YamacDemirinAnnesii Nhnorhan sanada benzer büyüsün yani benzesin ama değil mi o kadar acı çektik hakkımız 🤣💪🏻
aasenamerve Nhnorhan ben hiç gözümde canlandıramadım bile ama bana benzer diyordum çünkü 4 yeğenim var hepsi aynı ben 😂 ama kendi çocuğum benzemedi 😂