ozi NaimeYilmaz geri tuşu çalışmıyor, boy kilo girdim boy ve kilonun yerlerini değiştirerek ekrana getiriyor. Bende eskiden bol bol yazilimcilarla çalıştığım icin bol bol deneme yapardik 🙋
Masalannesi Forum ana sayfasinda daha fazla kismina tikladigim halde akis yenilenmiyor. Ayni şeyler ust uste birkac kez yazıyor
NekwaSultan NaimeYilmaz uygulamayı sildim ve adm inin en son verdiği linkten indirmeye çalıştım yükledim açılmadı. Play store'den indirdim o da yeni bebek sayfası açılıyor bilgileri girerken uygulamayı kapat çıkıp kapanıyor 😭 Bunu googledan yazıyorum.
Caglaa [bilinmeyen] eveet bu linkten indrdim şimdi çalışıyor. Linkleride acabiliyorum şimdi önce acamiyordum. Ama önce uygulamayi silip bu linkten indirmemiz gerekiyor. Teşekkürler 🌸
busrasahinn G_ADAN önce silip sonra yuklemen gerekiyo canım bendede yuklenemedi dedi uygulamayı silip tekrar yükledim oldu girebiliyorum şuan
Firdevs [bilinmeyen] uygulamayı sildim Google dan siteyi açtım yazdığınız linkten indirdim tekrar sorunsuz çalışıyor 🙏
Birkucukeylultosannesi Obsesifk bebek Obsesifk Bebek takip bölümüne girince uygulama durduruldu diyor ve kapanıyor. Sony Xperia xz 8.0.0