Htcana Obsesifk dün bebek bakım kısmına girince uygulama calismayı durduruyordu şimdi boy kilo kısmına girince durduruyor.
dalincik adm suan googledan giris yaptim...uygulamayi hic acamiyorum acinca direk uygulama durduruldu geri bildirim gonderin yaziyor..giris dahi yapamiyorum ne yapmam lazim..sildim tekrar yukledim yine aynisi oluyor.tlfonum samsung j7 prime,android surumude 8.1.0
adm Bu arada yeni versiyonu indirdim, gayet de her şey çalışıyor diyen annelerimiz var mı? (n'olur olsun)
ozi adm internet Explorer'a yapışsada indirmiyor, Google Chrome'dan iniyor. Yüklemeye çalıştım, Fakat yüklemedi uyarısı veriyor. Sizin için denedim🤨 poff🤔
G_ADAN [bilinmeyen] uygulamayı yükleyemiyoruz. Yani şahsım adına engellendi diyor yine dd yükle ve tamam seçenekleri çıkıyor yinede yükle diyorum sonra yüklenmedi deyip atıyor
busrasahinn G_ADAN önce silip sonra yuklemen gerekiyo canım bendede yuklenemedi dedi uygulamayı silip tekrar yükledim oldu girebiliyorum şuan
adm O zaman yeni link gelsin: https://www.mediafire.com/file/1xedcz0xp1rdbr3/happykids-2-1-release.apk/file
ozi Hmm.. iki linkteki apkları indirdim. Uygulamayi kaldırıp linkleri calistirdim. Fakat yüklemedi. Google playdan tekrar sıfırdan yukleyince bebek takip uygulaması sekmesi geldi. Daha önce hic gormemistim 🙄 @adm
ozi NaimeYilmaz geri tuşu çalışmıyor, boy kilo girdim boy ve kilonun yerlerini değiştirerek ekrana getiriyor. Bende eskiden bol bol yazilimcilarla çalıştığım icin bol bol deneme yapardik 🙋
NekwaSultan NaimeYilmaz uygulamayı sildim ve adm inin en son verdiği linkten indirmeye çalıştım yükledim açılmadı. Play store'den indirdim o da yeni bebek sayfası açılıyor bilgileri girerken uygulamayı kapat çıkıp kapanıyor 😭 Bunu googledan yazıyorum.